Süper Lig ekibi, Samet Akaydin'i transfer etmek istiyor! Fenerbahçe

31.07.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 10:09

Trendyol Süper Lig temsilcisi, geride bıraktığımız sezonu Yunanistan'da Panathinaikos formasıyla tamamlayan, Fenerbahçe'nin milli yıldızı Samet Akaydin'e talip oldu.

Süper Lig ekibi, Samet Akaydin'i transfer etmek istiyor! Fenerbahçe

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2024/25 sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken, Süper Lig ekibinin, Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin'i kadrosuna katmak için harekete geçeceği kaydedildi.

Samet Akaydin hamlesi

Fotomaç'ya yer alan haberde, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a kiralanan ve sezon sonunda A Milli Takım ile EURO 2024'te başarılı bir performansa imza atan Fenerbahçeli Samet Akaydin'e talip olduğu belirtildi.

Çıkan haberde, Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrum FK'nın, yeni sezon öncesi kadrosunu Fenerbahçe'den Samet Akaydin ile güçlendirmek istediği ifade edildi.

Görüşme planlanıyor

Yeşil-Beyazlıların, kısa sürede hem Fenerbahçeli yöneticilerle hem de 30 yaşındaki tecrübeli savunmacıyla görüşme gerçekleştireceği aktarıldı.

Haber detayında, Samet Akaydin'in Sarı-Lacivertli kulüpteki geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanmasının beklendiği belirtildi.


Son sezonki karnesi

Samet Akaydin, geçtiğimiz sezon hem Fenerbahçe hem de Panathinaikos formasıyla toplamda 26 maçta sahaya çıktı. Samet bu karşılaşmalarda 1 kez gol pası verirken, 9 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler