Süper Lig ekibinin başkanı: "Alex kabul ederse göreve getireceğiz"

24.02.2021 - 12:01 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 13:42

Yeni Malatyaspor haberleri... Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için Alex de Souza'ya teklif yaptı. İşte detaylar...

Süper Lig ekibinin başkanı: "Alex kabul ederse göreve getireceğiz"

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından ve kaptanlarından Alex de Souza ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'dan Alex de Souza'yı takımın başına getirmek istiyor. Kulübün başkanı Adil Gevrek, Alex konusunda canlı yayında açıklama yaptı. Detaylar haberde...

Alex de Souza'ya Süper Lig'den teklif geldi

Geçtiğimiz aylarda teknik direktör olmak istediğini ve eğitim aldığını duyuran Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'ya Süper Lig'den teklif geldi.

Yeni Malatyaspor'dan teklif

Yeni Malatya gazetesinde yer alan habere göre; Konyaspor'a 3-2 mağlup olduktan sonra Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Anadolu temsilcisi Fenerbahçe'nin simge isimlerinden Alex de Souza'ya teknik direktörlük teklifinde bulundu.

Teklifi reddetti

43 yaşındaki Alex de Souza'nın bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediğini söyleyerek teklifi reddettiği belirtildi. Görüşmelerde Brezilyalı futbol adamından olumlu yanıt alamayan Yeni Malatyaspor'un yeni hoca adaylarıyla iletişime geçtiği öğrenildi.

Adil Gevrek: "Kabul ederse Alex'i takımın başına getiririz"

Öte yandan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'te Alex de Souza konusunda açıklama geldi. NTV'ye konuşan Adil Gevrek, "Alex de Souza adaylarımız arasında yer alıyor. Henüz kendisi ile görüşmedik. Fakat şartlarımızı kabul ederse takımın başına getirebiliriz" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler