Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Ömer Bayram'ı istiyoruz

Akın Ungan
14.08.2022 - 00:46 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 14:01

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanından 1-0 galip ayrılan Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Ömer Bayram'ı istiyoruz

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olan Giresunspor, zorlu mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. Maçtan sonra Teknik Direktör Hakan Keleş, açıklamalarda bulundu.

"İlk 10 dakika iyi baskı yedik"

Hakan Keleş, "İlk 10 dakika iyi baskı yedik ama oyunun bize döneceğini biliyorduk. Çünkü atmosfer çok iyiydi. Galatasaray oyuna hakimdi ama biz de savunma olarak iyi işler yaptık. Hücumda iyi çıktık. Yakaladığımız pozisyonlar var, daha önce de gol atabilirdik." ifadelerini kullandı.

"4-5 yabancı daha almak isteriz"

Başarılı teknik adam, "Oyuncularım inanılmaz şekilde mücadele etti. Birbiriyle ilk kez oynayan oyuncular var. Az bütçeyle iyi işler yapmak istiyoruz. Geçen haftayı mağlubiyetle kapatmıştık bu hafta telafi etmiş gibi olduk. 8 yabancımız var, 6 yabancı daha alabiliriz. Kulübümüzün yapısına uygun oyuncu tercih etmek istiyoruz. Maliyetler çok önemli. Biraz gençlere önem verdik. 4-5 yabancı daha almak isteriz." dedi.

"Ömer Bayram'ı istiyoruz"

Hakan Keleş, Galatasaray'ın oyuncusu Ömer Bayram ile ilgilendiklerini belirterek, "Ömer de bizimle ilgilenirse aramıza katarız. Kendisiyle çalışmayı istiyoruz ama oyuncunun bizi tercih etmesi önemli. Bizim gibi Anadolu kulüplerini tercih ederken zorlanıyorlar. Geçen sezon Okan Kocuk geldi, inanılmaz bir performans sergiledi. Şu an Muslera'dan sonra kaleyi koruyacak kişi. Geçen seneki performansı burası için yeterli" açıklamasını yaptı.

"Geçen sene de burada galibiyet elde etmiştik"

Hakan Keleş konuşmasını, "Geçen sene de burada galibiyet elde etmiştik. Oyun olarak iyi olmasa da mücadeleyi iyi yaptık. Yakaladığımız pozisyonu değerlendirdik ve 3 puanı aldık." sözleriyle noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler