Süper Lig kulüplerden yayıncı kuruluş beINSPORTS'a rest

Orhan Gülek
16.02.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 13:26

beINSPORTS ile Süper Lig kulüpler birliği vakfı arasında gerilim tekrardan zirve yaptı. Yayınlarının ihale sürecinde düşük fiyat veren beINSPORTS'a, kulüplerden rest geldi.

Süper Lig kulüplerden yayıncı kuruluş beINSPORTS'a rest

AJANSSPOR - HABER

Kulüpler Birliği ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasındaki krizde sular durulmuyor. Süper Lig'in yeni yayın dönemine ilişkin ihale süreci devam ederken, mevcut yayıncı beINSPORTS'la Süper Lig kulüpler birliği vakfı arasında gerilim zirve yaptı. 

Kulüpler Birliği ile beINSPORTS tekrardan karşı karşıya

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluşun ödemeleri aksatması nedeniyle rahatsızlığını sık sık dile getiriyordu. Fanatik'in haberine göre ilgili problemler yaşayan tarafların, bu kez ihale sürecindeki teklif nedeniyle karşı karşıya geldiği ortaya çıktı

beINSPORTS'un yayın ihale teklifi; gayri ciddi

beINSPORTS'un yeni yayın dönemi için yaptığı teklifi çok az bulan kulüplerin, duruma tepki gösterdiği öğrenildi. Bazı Anadolu kulüpleri başkanlarının beINSPORTS'un TFF’ye verdiği teklif için’ “gayri ciddi, dalga geçer gibi teklif” yapmışlar şeklinde tepki gösterdiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Nihat Özdemir: Biz de Süper Lig TV'yi kurabiliriz
Habere Git

beINSPORTS'tan yeni görüşme talebi

Kulüplerin tepkisi sonrası, beINSPORTS yönetiminin bu akşam için görüşme talebinde bulunduğu ancak kulüp başkanlarının bu talebe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler