Süper Lig takımlarının gözdesi Rodallega!

31.05.2018 - 21:45 | Son Güncellenme: 31.05.2018 - 21:45

Trabzonspor’da göreve gelen Ahmet Ağaoğlu gelir gelmez kulüpte yüksek ücret kazanan oyuncuların gönderileceğini veya indirime gitmelerini isteyeceğini söylemişti. Konu kapsamında neredeyse tüm yabancı oyunculara ve menajerlerine kulüp bulun talimatı veren Bordo Mavili yönetim Rodallega ile ilgili karar vermeye hazırlanıyor.

4 KULÜP İLGİLENİYOR

Bordo Mavili takımda 1,5 yıldır forma giyen Kolombiyalı için oyuncunun menajerine talimat veren Bordo Mavililer’in golcü oyuncusu için 4 takım sıraya girdi. İlk etapta Göztepe ile temas kuran Rodallega için Konyaspor, Alanya ve Bursa’nın da harekete geçtiği öğrenildi.

FAVORİ GÖZTEPE, KONYA VE ALANYA İSTEKLİ

Göztepe ile büyük oranda anlaşan Rodallega için Konyaspor ve Alanya’nın istekli olduğu gelen bilgiler arasında. Hatırlanacağı üzere Konyaspor devre arasında Rodallega için serbest kalma bedeli olan 1,75 milyon euroyu ödemeye göze almış Bordo Mavili yöneticilerin araya girmesi ile transfer askıya alınmıştı. Bu gelişmenin ardından Jahovic ve Eto'yu transfer eden Konyaspor'un bu kararın pişman olduğu ve tekrar Rodallega'ya yöneldiği kaydedildi.

YÖNETİM VE RODALLEGA GÖRÜŞMESİ

Oyuncunun menajeri ile bir araya gelecek olan Bordo Mavili yönetim şartları masaya yatırıp oyuncunun kaderini çizip tekliflerin gelmesini isteyecek. Hugo Rodallega Trabzonspor’da görev yaptığı 1,5 yıl boyunca 43 maça çıkarken 19 maçta ilk 11’de başlayıp bu kısa sürede 19 gol atmayı başardı. (61 Saat)

Senin için hazırladığımız haberler