Adil Gevrek: "Süper Lig Tescil Edilemez, Mahkemeye Gideriz"

İsa Kethüda
18.03.2022 - 11:08 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 11:21

12 hakemin görevine son verilmesi tartışmaları sürüyor. Süper Lig tescil edilecek mi? Kulüp Başkanları kararı mahkemeye taşıyacak mı? Çok çarpıcı açıklama! Detaylar haberimizde...

Adil Gevrek: "Süper Lig Tescil Edilemez, Mahkemeye Gideriz"

AJANSSPOR HABER

Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da aralarında bulunduğu 12 hakemin görevine son verilmesi tartışmaları sürüyor. Bu hakemlerin çoğu Tahkim Kurulu'na başvururken gazeteci Şansal Büyüka'nın ortaya attığı bir iddia büyük yankı uyandırdı.

Büyüka, küme düşen takımların sezon sonunda mahkemeye gidip, ligin iptalini isteyeceğini söyledi. Bu doğrultuda ilk açıklama Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten geldi. Dün yaptığı basın toplantısında hakemlerin görevine son verilmesinin açıklamaya muhtaç olduğunu, ligin böyle tescil edilmesinin güç olacağını belirten Gevrek, Radyospor'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Süreci bilmek zorundayız'

Adil Gevrek, "12 hakem görevden alındı. Bu konuyla ilgili açıklama yapılmadı. Açıklama yapılmıyorsa o zaman sıkıntı var. Biz süreci bilmek zorundayız" dedi.

'Mahkemeye de gideriz, FIFA'ya da'

Başkan Gevrek ligin iptalini isteyeceklerini belirterek, "Yeni Malatyaspor lig sonunda küme düşerse hukuki haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Gerekirse mahkemeye de gideriz, FIFA'ya da" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hakemler açıklandı! Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler'e ödül gibi atama
Habere Git

Küme düşmesi iptal edilmişti

Yeni Malatyaspor 2019-2020 sezonunda lige veda etmişti. Ancak diğer düşen takımlarla birlikte düşmenin kaldırılmasını talep etmiş ve bu da pandemi sebebiyle kabul edilmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a sakatlık şoku! En az 1 ay yok
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler