"Süper Lig ve 1. Lig, 20'şer takımla oynatılabilir"

23.07.2020 - 16:07 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 16:08

A Milli Futbol Takımı'ndaki görevinden ayrıldığını açıklayan teknik adam Bayram Bektaş, "Süper Lig, TFF 1.Lig ve diğer alt ligler en az 20'şer takımla rahatlıkla oynatılabilir. Avrupa’da 20 takımlı ligler rahatlıkla oynanıyor. Ben ülkemizin bu konuda geç kaldığını düşünüyorum" dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bektaş,  1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin TFF'ye yazılı olarak ilettiği 'küme düşme bu sezonluk iptal edilsin' talebini yorumladı.Bayram Bektaş, "Ligler en az 20'şer takımlarla oynanmalı. Süper Lig, TFF 1.Lig ve diğer alt ligler en az 20'şer takımla rahatlıkla oynatılabilir. Bu sene için kesin şöyle olmalı diyemem ancak önümüzdeki sezonlarda daha fazla takımla ligler oynatılabilir. Alınacak bir karar tüm liglerde daha fazla kulüp, daha fazla maç sayısı, daha fazla taraftar, daha fazla futbolcu demek. Ben insanların takım sayısının artmasına karşı çıkacağını düşünmüyorum. Takım sayısı artarsa artıları daha da artar. Avrupa’da 20 takımlı ligler rahatlıkla oynanıyor. Ben ülkemizin bu konuda geç kaldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın yardımcı antrenörlerinden 46 yaşındaki futbol adamı sözleşmesi sona erdiği için geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler