Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel, 3 puan sevinci yaşıyor

Orhan Gülek
15.01.2022 - 18:57 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 19:05

Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonu Volkan Demirel, değerlendirmelerde bulundu

Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel, 3 puan sevinci yaşıyor

AJANSSPOR - HABER

Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor'u ağırladı. Mücadeleyi 2-0 kazanan İstanbul ekibi, puanını 30'a yükseltti ve 10. sıraya yerleşti.

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu.

"Takım gösterdiklerimizi, anlattıklarımızı iyi algılamış"

Demirel "Maçı iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Maçın ilk 15 dakikasında yakaladığımız pozisyonlar gol olsa belki 2 ve 3. golü bulabilirdik. Takım gösterdiklerimizi, anlattıklarımızı iyi algılamış. Bunu da en iyi şekilde sahada gösterdiler ilk yarı. İkinci yarı biz de biraz düşüş oldu, Rizespor'un da baskısı oldu. Daha sonra değişiklikler yaptık ve oyunu ele almasını bildik. 10 kişi kalmamıza rağmen takım iyi savunma yaptı. Daha zaman ihtiyacımız var. Milli Takım arası olduktan sonra biraz daha fiziksel olarak daha iyiye çıkacağız. Şu an antrenman anlamında zorluyoruz ama maç haftalarında olduğumuz için fazla yükleme yapamıyoruz. Ama zaman geçtikçe milli takım sonrası takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Her şey iyiye doğru gidiyor." ifadelerini kullandı.

"Salih çok iyi çocuk, iyi niyetli ve iyi bir profesyonel"

Mücadelede takımın 75. dakikada ikinci golünü atan Salih Dursun, 7 yıl sonra Süper Lig'de gol atma başarısı gösterdi. Maç sonu Salih Dursun'a da değinen Volkan Demirel "Ben ona maçtan önce söyledim gol atacağını. Salih çok iyi çocuk, iyi niyetli ve iyi bir profesyonel. Savunmada performans sergiliyor, bekte sergiliyor. Her takımda olması gereken bir oyuncu. Ama genel olarak bütün takımı ele alırsak hepsinden memnunum. Aramızda da çok iyi bir ilişki var. Ben onların arasına yeni geldim. Arkadaş ortamımız çok iyi." dedi.

"Şu an zaten kadromdan memnunum"

Son olarak takıma yapılacak yeni transferlere değinen Demirel "Tabii ki düşündüğümüz mevkiler var ama kulübümüzün durumuna göre hareket etmek zorundayız. Biliyorsunuz ki maddi anlamda sıkıntılı günlerden geçiyoruz, diğer takımlarda olduğu gibi. Şu an zaten kadromdan memnunum. Başkanla da görüşüyoruz her gün. İstediğimiz yerlere transferler var ama olabilirse olur, olursa memnun olurum olmazsa da elimdeki oyuncu grubumla mücadele ederim. Hiç de sıkıntı olmaz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler