Yeni Malatyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zamana Ertelendi? Belli Oldu

İsa Kethüda
19.01.2022 - 14:38 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 17:18

Son dakika haberleri... TFF, cuma günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Peki maç ne zaman oynanacak? Detaylar.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zamana Ertelendi? Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında daha önce 21 Ocak'ta oynanması planlanan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı, 22 Ocak Cumartesi gününe alındı.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı cumartesi gününe alındı

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının cumartesi günü Yeni Malatya Stadı'nda saat 13.30'da başlayacağı bildirildi.

Önder Karaveli: "Bize gelen net bir bilgi yok"

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli de, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 1-0 yendikleri maç sonrası cuma günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Karaveli, "Maçın günüyle ilgili bize gelen net bir bilgi yok. Cuma mı oynanır, Cumartesi mi oynanır yoksa ileri bir tarihte mi oynanır. Bununla ilgili bize gelen net bir bilgi yok ama biz o maça da net bir şekilde kazanmak için gideceğiz. Rotasyon yapabiliriz, çok yorulan oyuncularımız oldu" dedi. 

Maç neden ertelendi?

Ligde 22. hafta mücadelesinde dün kar yağışı nedeniyle yarıda kalan Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmasının elverişsiz hava ve saha koşulları devam ettiği için ertelenmesinin ardından Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının tarihinde değişiklik yapıldığı ifade edildi.

Yeni Malatyaspor'dan açıklama

Yeni Malatyaspor kulübü, Beşiktaş maçı öncesi çalışmaların sürdüğünü duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesi zeminimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için tüm imkanlarımızla çalışmalarımız sürüyor. Stadımızın alttan ısıtma sistemleri aralıksız olarak çalışmakta ve zeminin belirli bölgelerine serilen brandalar ise her kar yağışı sonrası temizlenmektedir" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Sumudica'nın kırmızı kart görmesine Yeni Malatyaspor'dan tepki
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler