Ajansspor

Süper Lig'de bir teknik direktöre daha yol gözüktü! Sözleşme feshi için görüşmelere başladılar

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Markus Gisdol ile yollarını ayırma kararı aldı. Kayseri ekibi ile Alman teknik adam arasında sözleşme feshi için görüşmelere başlandı.

Süper Lig'de bir teknik direktöre daha yol gözüktü! Sözleşme feshi için görüşmelere başladılar
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Eyüpspor'un Teknik Direktör Selçuk Şahin ile yollarını ayırmasının ardından bir Süper Lig ekibi daha teknik direktörüne veda etmeye hazırlanıyor.

İlk 8 haftanın ardından henüz galibiyet alamayan Kayserispor teknik direktör konusunda radikal bir karar almak üzere.

Markus Gisdol ile yollar ayrılıyor

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Kayserispor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırma kararı aldı.

Markus Gisdol ile yollar ayrılıyor
Markus Gisdol ile yollar ayrılıyor

Fesih görüşmeleri başladı

Kayseri ekibi ile 56 yaşındaki teknik adam arasında sözleşme feshi görüşmelerinin de başladığı aktarıldı.

Süper Lig'de galibiyeti olmayan tek takım

Markus Gisdol yönetimindeki Kayserispor bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8 maçta galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılı ekip 3 maçta mağlup olurken 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

İşte Markus Gisdol yönetimindeki Kayserispor'un bu sezon Süper Lig'de aldığı sonuçlar:

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...