"Süper Lig'de bu sezon şampiyon..."

13.03.2017 - 19:36 | Son Güncellenme: 13.03.2017 - 19:36

Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak, Barcelona galibiyetinin ardından NTV Spor'a değerlendirmelerde bulundu.

"Kazanacağız dedim..."

Maç öncesi Arda ağabey ile maçın kritiğini yaptık. Bir kahve içtik ve ona kazanacağız dedim. Benim hayatımda yeri çok ayrı ve ona karşı oynamak çok güzel bir duygu. Herkes gibi maçtan önce beni çok iyi karşıladı. Ülkem için çok gurur verici. Deportivo taraftarlarının da sıcak davranması çok güzel bir duygu. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Derbi öncesi moral oldu!

Maçın başında onların çok yorgun oldukları belliydi. Bizim dinlenme fırsatımız oldu ve iyi kapandık. Burada olan herkes çok sevinçli. Celta Vigo maçından önce kazanmak moral verdi. Bu hafta büyük bir derbi var. Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe maçı neyse, Deportivo-Celta maçları da o şekilde. Şu an küme düşme hattından 7 puan uzaklaştık. Biraz rahatladık.

Milli takım hedefi

Herkes gibi ben de çağrılmayı istiyorum. İnşallah çağırılırım ve çağrılmayı umuyorum. Fatih Terim ile konuşma fırsatımız olmadı. Geçen milli takıma gittiğimde, 'çok iyi tercih yaptın' demişti.

Süper Lig'de şampiyon kim olur?

Türkiye Ligi'nde tüm maçları izliyorum. Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması ama bu sene biraz sıkıntılı. Şampiyonluk şansını Beşiktaş'a yakın görüyorum. Başakşehir de sürpriz yapabilir ama gönlümden geçen Beşiktaş'ın şampiyon olacağı yönünde. Tudor ile Galatasaray daha iyi defans ve koşmaya başladı. Topu kaptırdıktan sonra daha iyi oynuyor.

"Hayalim İspanya'da oynamaktı"

Çocukluğumdan bu yana hayalim İspanya'da oynamaktı. Bunun kararını vermek ve imzayı atmak çok zor oldu. Korkuyordum aslında. Ama buraya gelince ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Bizim çok yetenekli futbolcularımız var. Burada baskı da yok ve hiç korkmadan gelebilirler. Şu an tek isteğim burada kalmak. Bu sezon La Liga'da bence Real Madrid'in şampiyonluk şansı daha fazla.

"Babel teklif gelince..."

Babel iyi bir arkadaşım. Beşiktaş'tan teklif geldiğinde hiç düşünmeden gitmek istedi. Son maçlar biraz düşüş var ama çok karakterli ve iyi bir futbolcu.

Antrenman sistemi

Büyük bir fark yok, Türkiye'de olan sistem ile. Burada daha sıkı çalışıyoruz 1 saat idman var ama Galatasaray'da da sıkı çalışıyorduk.

Senin için hazırladığımız haberler