İstanbulspor yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti

19.12.2023 - 21:39 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 23:42

Son dakika spor haberleri... İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti. Futbolcular soyunma odasına gidiyor. İşte detaylar...

İstanbulspor yönetimi, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında çok ilginç bir an yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti ve oyunculara soyunma odasına gidin dedi.

Simon Deli diz çöktü, başkana yalvardı

İstanbulspor futbolcusu Simon Deli, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu ikna etmek için yere diz çöktü ve başkana kararından vazgeçmek için adeta yalvardı.

Ertuğrul Doğan da sahaya indi

45 gün hak mahrumiyeti cezası bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da sahaya indi ve başkan Ecmel Sarıalioğlu’nu ikna etmeye çalışıyor. Ancak başkan kararından vazgeçmeyeceğini söyledi.

İstanbulsporlu taraftarlardan destek!

İstanbulspor'da sahada kalan diğer oyuncular da daha soyunma odasına gitti. İstanbulsporlu taraftarlar, bu karar sonrası oyuncuları alkışladı.

Mehmet Yeşil maça devam etmeyeceklerini hakeme iletti

İstanbulsporlu futbolcu Mehmet Yeşil, soyunma odasından gelerek hakem Ali Şansalan'a maça çıkmayacaklarını söyledi ve elini sıkarak sahadan ayrıldı. Hakem Ali Şansalan ve ekibi ve Trabzonsporlu futbolcular da bu açıklama sonrası soyunma odasına gitti. Maç yarıda kaldı ve kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

İstanbulspor - Trabzonspor maçında neler yaşandı?

Trabzonspor'un ikinci golü bulmasının ardından İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu sahaya indi ve takımı sahadan çekmek istedi. İstanbulsporlu futbolcular, Bordo-Mavili takımın attığı gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle hakem Ali Şansalan'a itirazlarda bulunmuştu. Şansalan da VAR'dan gelen karar sonrası golü vermişti. 

Trabzonspor - İstanbulspor maçındaki goller

Karşılaşmanın 74. dakikasında Trabzonspor'un, İstanbulspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü bulunuyordu. Trabzonspor'un gollerini 11. dakikada Trezeguet ve 68. dakikada Paul Onuachu attı. İstanbulspor'un tek golü 39. dakikada Muammer Sarıkaya'dan geldi.

Ömer Saral: "Bedeli her ne olursa olsun"

Öte yandan İstanbulspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Saral, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Bedeli her ne olursa olsun..."

Senin için hazırladığımız haberler