Fenerbahçe'de Fred kaç maç ceza alacak? Süper Kupa'da Galatasaray maçına...

Burak Alaca
21.12.2023 - 23:51 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 00:16

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezası nedeniyle 41. madde gereğince PFDK'ya sevk edilen Fred, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına yetişebilecek mi? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Fred kaç maç ceza alacak? Süper Kupa'da Galatasaray maçına...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in son haftasında lider Fenerbahçe'nin deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 4-3 yendiği maçta Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı 90+8'de hakeme yönelik cümlesinin ardından kırmızı kart görerek bu hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi takımını üzmüştü.

PFDK'ya sevki gerçekleşti

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu 41. madde gereğince Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Fenerbahçe'de Fred kaç maç ceza alacak?

41. maddeye göre rakibine hakaret eden sporcular 2 ila 5, karşılaşmada görevli personele hakaret edenler ise 3-7 maç arası ceza alıyor.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol: "Fred'in yokluğunu çok hissedecek Fenerbahçe"
Habere Git

Fred Süper Kupa maçına yetişecek mi?

Hakeme itirazı sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gören Fred bu hafta Süper Lig'de oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. PFDK'ya sevk edilen oyuncu eğer bir maçtan fazla ceza alırsa 29 Aralık'ta Galatasaray'a karşı oynanacak Süper Kupa maçında da forma giyemeyecek.

Taraftarın sevgilisi oldu

Fenerbahçe forması ile Süper Lig'de bu sezon 12 maça çıkan sambacı orta sahadaki performansı ile taraftarın sevgilisi olurken iki defa takım arkadaşlarına gol pasını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler