Fenerbahçe-Konyaspor arasında Abdülkerim Bardakçı için takas gündemde

Feride Kara
18.06.2022 - 22:47 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 10:01

Fenerbahçe, Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı lacivertliler 2.25 milyon Euro ve 4 yabancı oyundan birini teklif etti.

 Fenerbahçe-Konyaspor arasında Abdülkerim Bardakçı için takas gündemde

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon ligi şampiyon Trabzonspor'un arkasında tamamlayan iki takım Fenerbahçe ile Konyaspor arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da istediği Konyaspor'un kaptanı stoper Abdülkerim Bardakçı için resmi teklifini yaptı.

Teklif: Para ve bir futbolcu

TRT Spor yorumcusu Tarık Üstün, sosyal medyasından sarı lacivertlilerin yaptığı teklifin ayrıntılarını açıkladı. Buna göre Fenerbahçe, stoper Abdülkerim Bardakçı için 2.25 milyon Euro ve Samatta, Lemos, Meyer, Caulker’dan birini teklif etti.  Konyaspor ise 3.5 milyon Euro istiyor.

Amir Hadziahmetovic'e veto

Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin daha önceden temasa geçtiği orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic için olumsuz rapor verdi. Böylece, sarı lacivertliler Hadziahmetovic'i transfer paketinden çıkardı.

Fenerbahçe 6 milyon Euro ödemişti

Takasta öne çıkan en önemli isim ise Fenerbahçe'nin 6 milyon Euro'ya Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Mbwana Samatta oldu. Samatta ise geçen sezonu Belçika ekibi Royal Antwerp'te kiralık geçirdi. 41 karşılaşmayı çıkan Samatta 9 gol attı, 4 asist yaptı.

Geçen sezonun en çok gol atan stoperi

Abdülkerim Bardakçı ise geçen sezon en çok gol atan stoper oldu ve Konyaspor'un ligi 3. bitirmesine büyük katkı sağladı.  Konyaspor kaptanı, 34 maçta 5 gol, 4 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler