Süper Lig'de Fatih Terim sürprizi!

24.08.2024 - 22:36 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 12:32

Süper Lig'in 3. haftasında Bodrum FK'nin Konyaspor'u konuk ettiği mücadeleyi, son olarak Panathinaikos'ta çalışan Fatih Terim tribünlerden izledi.

Süper Lig'de Fatih Terim sürprizi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 3. hafta mücadelesinde ligin yeni ekibi Bodrum FK, Konyaspor'u evinde ağırladı. Tribünlerde mücadeleyi izleyen seyirciler arasında tanıdık bir isim ekrana geldi.

Maçı izledi

Son olarak Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta görev yapan ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim mücadeleyi tribünlerden takip etti.

Gündem oldu

Yayıncı kuruluşun ekranlarına gelen o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Panathinaikos macerası istediği gibi gitmedi

2022 Ocak ayından Galatasaray'dan ayrıdıktan sonra uzun süre takım çalıştırmayan 71 yaşındaki teknik adam sürpriz bir şekilde Yunan ekibi Panathinaıkos'un başına geçmişti. Yeşil-beyazlı ekip, 2023 Aralık ayı sonunda göreve gelen Fatih Terim yönetiminde çıktığı 26 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

Sözleşmesi dolmadan yollar ayrıldı

Deneyimli antrenör, normal sezonu 4. sırada bitiren takımı ile Yunanistan Süper Ligi play-off'larında istediği sonuçları alamamış ve PAOK karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından şampiyonluk umutlarını yitirmişti.

Tecrübeli teknik adam Panathinaikos'u kupada finale çıkartsa da üst üste alınan kötü sonuçların ardından yeşil-beyazlı yönetimle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Senin için hazırladığımız haberler