Nazilli Belediyespor’un Teknik Direktörü Mesut Toros'tan Süper Lig Sözleri

Orhan Gülek
01.04.2023 - 15:42 | Son Güncellenme: 01.04.2023 - 15:58

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Mesut Toros’tan gündeme ilişkin açıklamalar geldi.

Nazilli Belediyespor’un Teknik Direktörü Mesut Toros'tan Süper Lig Sözleri

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta aylarca düşme korkusu yaşayan Eşin Group Nazilli Belediyespor, takıma daha önce 3'üncü Lig'de mucizevi şampiyonluk yaşatan teknik direktör Mesut Toros'un yuvaya dönmesiyle çıkışa geçti. 

Başarının sırrını açıklayan tecrübeli teknik adam Toros, taraftarların desteğine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:

"Hedefe koşuyoruz"

"Göreve geldiğimizde Nazilli Belediyespor mental anlamda bitik durumdaydı. Hocalarımız kıymetli transferler yapmışlar, kadro güzeldi ama bazen tutmuyor. Biz de bu yüzden dolayı ilk geldiğimizde zorlandık ama daima oyunumuzu geliştiriyorduk. Ligdeki konumumuzdan çok rahatsızdık ve bir an önce üst sıralara çıkmayı hedefliyorduk. Ekibimiz de çok ciddi uğraş verdi, nihayetinde zoru başarmaya başladık. Tabi ki planlar ve hedefler daima güncelleniyor; şu an da play-off potasıyla aramızda 4 puan var. Oyuncularım çok istekli, çok arzulu. Ben her birisine inanıyorum. Bu yolda yönetimimiz, taraftarımız ve ilçemizin önde gelen isimleri bizleri daima destekliyor sağolsunlar, onlara da teşekkürlerimi iletiyorum." 

"Galibiyet serisi yakalayacağımızı biliyorduk"

 "Psikoloji ve pedagoji çok önemli. Oyuncularımızla aramızda ciddi bir bağ kurduk ve hedeflerimizi birlikte belirledik. Bu da bize çok büyük güç verdi. Oyuncular bize, bizim oyunculara karşılıklı bir güvenimiz var. Geldiğimiz günden beri hiçbir maçta ezilmediğimiz için, bu galibiyetleri alacağımızı biliyorduk. Şimdi de bir hedefimiz var ve o hedef doğrultusunda devam edeceğiz." 

İlgini Çekebilir
Alacakları için şikayet etti, TFF 1. Lig ekibi transfer yasağı aldı!
Habere Git

10 gollü orta saha

Takımdaki oyuncuların durumuna da değinen Toros, "Geldiğimizden bu yana hem takımın hem bireysel performansların artışını net gözlemliyoruz. Nurettin Çağlar son haftalarda ligimize damga vurmuş bir isim. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen 10 golü var. Alim Harlak’ın performansında da inanılmaz yükseliş var, sağolsun hem ofansta hem de defansta etkili. Mental olarak tüm oyuncularımızı hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Ben antrenörlük hayatımda çok futbolcu ile bu şekilde performanslarını yükselterek çalıştım ve çok farklı noktalada transferlerinde katkım oldu." dedi.

"Çok güzel tesislerimiz var"

Nazilli'de çok mutlu olduğunun altını çizen Toros, "Ben burada çok mutluyum, çok güzel tesislerimiz var. Her şeyden önemlisi herkes kendi işine bakıyor. Yönetim de futbolcular da biz de. Haliyle bu da olumlu etki yapıyor. Biz şu an da çok sert bir gruptayız, grubumuzda çok yüksek bütçeli, süper lig kariyerli ve büyük şehir takımları var fakat bizimde herşeye rağmen gerçekleşebilecek bir hayale sahibiz." dedi.

Grubun favorileri

TFF 2.Lig Beyaz Grup'taki favori takımlarıda açıklayan Toros, "Oynadığımız maçlar içinde ben en çok Erokspor'u favori görüyordum fakat 2. devre ile birlikte ilk yarıdaki performansı sürdüremediler. Çorum FK ise çok kaliteli, Ş.Urfaspor da öyle. Şu an benim fikrime göre zirve yarışı Çorum, Urfa, Amed arasında gelip gider gibi. Ama bu ligde herkes herkesi yenebilecek güçte, haliyle kesin bir şey söylemek mümkün değil." dedi.

"Herkes gibi benim de bir hedefim var"

Gelecekte Süper Lig'de ve 1. Lig'de takım çalıştırmak istediğini dile getiren Toros, "Ben ve ekibim gittiğimiz hiçbir yerde başarısız olmadık ama ayrılıklar oldu tabii. Herkes gibi benim de bir hedefim var; Süper Lig, 1. Lig gibi liglerde görev yapmak istiyorum. Değerli genç oyuncular yetiştiriyoruz, parlatıyoruz, oynatıyoruz. Süper Lig kulüplerinin dikkatini çekiyor bu isimler. Ben genç oyunculara şans vermeyi gittiğim her kulüpte uyguluyorum. İnşallah bu mücadelemiz başarıyla neticelenir, çünkü biz üst liglere gidersek orada da başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Nazilli Belediyespor, adım adım Play-Off'a

Mesut Toros yönetiminde özellikle son dönemde lige damga vuran siyah-beyazlı ekip üst üste 3, son 7 maçta 5 galibiyet aldı. Tarsus İdman Yurdu'nu 5-0, deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'u 3-1 yendikten sonra dün hafta içi mesaisinde İnegölspor'u 2-0'la geçen siyah-beyazlı ekip Play-Off için de umutlandı.

Senin için hazırladığımız haberler