Süper Lig'de günün maçlarının VAR hakemleri açıklandı
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri | TFF, Süper Lig'de bugün oynanacak 4 müsabakanın VAR ve AVAR hakemlerini açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig'in 32'inci haftasında bugün dört müsabaka oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün oynanacak maçlarda görev alacak VAR ve AVAR hakemlerini açıkladı.
Kayserispor - Eyüpspor maçının VAR ve AVAR hakemi
Kayserispor - Eyüpspor maçında Bülent Birincioğlu VAR hakem, Mehmet Kısal ise AVAR olarak görev yapacak.
Kayserispor ile Eyüpspor arasındaki maç bugün, saat 20.00'da başlayacak, beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Antalyaspor - Alanyaspor maçının VAR ve AVAR hakemi
Antalyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak Akdeniz Derbisi'nde Abdullah Buğra Taşkınsoy VAR koltuğunda oturacak. AVAR'da Ceyhun Sesigüzel olacak.
Akdeniz Derbisi bugün, saat 20.00'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.
Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği maçının VAR ve AVAR hakemi
Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği maçında Davut Dakul Çelik VAR hakemi olarak görev yapacak. AVAR koltuğunda Bahtiyar Birinci oturacak.
Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği maçı bugün, 20.00'da başlayacak ve mücadele beIN SPORTS 3'ten canlı yayınlanacak.
Kasımpaşa - Kocaelispor maçının VAR ve AVAR hakemi
Kasımpaşa ile Kocaelispor arasında oynanacak Süper Lig maçında Adnan Deniz Kayatepe VAR hakemi olarak görev alacak. AVAR'da ise Osman Gökhan Bilir olacak.
Kasımpaşa - Kocaelispor maçı bugün, saat 20.00'da başlayacak. Maç beIN SPORTS MAX 1'den canlı olarak yayınlanacak.




