Süper Lig'de 31. Haftanın Hakemleri Açıklandı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş

Ali Bozkurt
21.04.2023 - 14:20 | Son Güncellenme: 21.04.2023 - 14:30

Süper Lig'de oynanacak olan 31. haftanın hakemleri belli oldu. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçını kim yönetecek? İşte detaylar...

Süper Lig'de 31. Haftanın Hakemleri Açıklandı! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalarda Galatasaray puan farkını açmak isterken Fenerbahçe ise farkı düşürmek için sahaya çıkacak. İşte zorlu haftanın hakemleri...

Ümraniyespor - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu

22 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan  Ümraniyespor - Beşiktaş karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın oldu. Zorlu karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı hakemi belli oldu

23 Nisan Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Galatasaray'ın kendi sahasında konuk edeceği Fatih Karagümrük maçına Volkan Bayarslan atandı. Ayrıca Adana Demirspor - Kayserispor maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Kasımpaşa - Konyaspor maçında ise Yasin Kol görev alacak.

Fenerbahçe- İstanbulspor maçına Kadir Sağlam

24 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri belli oldu. Bu maçlardan Fenerbahçe'nin kendi sahasında konuk edeceği İstanbulspor maçına Kadir Sağlam atandı. Diğer maçlar olan Giresunspor - Başakşehir maçına Zorbay Küçük, Fraport TAV Antalyaspor - Demir Grup Sivasspor maçına ise Abdülkadir Bitigen atandı.

Senin için hazırladığımız haberler