Süper Lig'de hakemler maça çıkmayacak! Protesto başladı...

Ali Bozkurt
11.12.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 02:35

Süper Lig'de hakemlerden yeni karar geldi. Halil Umut Meler'e atılan yumruk sonrası hakemler maça çıkmayacak. İşte detaylar...

Süper Lig'de hakemler maça çıkmayacak! Protesto başladı...

AJANSSPOR HABER

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçından sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e orta sahada yumruk attı. Meler'in gözü şişerken hakemler de 16. hafta için karar aldı.

İlgini Çekebilir
Faruk Koca'nın yumruk attığı Halil Umut Meler'in son hali! Kemiğinde...
Habere Git

Hakemler maça çıkmayacak

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelerle hakemlere maça çıkmamaları için çağrı yapıldı: " En üst kademeden alt kademeye kadar tüm hakemlerimize müsabakalara çıkmama çağrımızı buradan ilan ediyoruz. Gün hakem camiası olarak birlik olma günüdür."

İlgini Çekebilir
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan ilk açıklama!
Habere Git

Ankaragücü Başkanı Koca hakem Meler'i yumrukladı

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının 1-1 berabere bitmesinin ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, orta hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Koca'nın Meler'i yumruklamasının ardından hakemin sol gözünün morarıp şiştiği görüldü. 

İlgini Çekebilir
Faruk Koca'nın başkanlığı düşecek! Ömür boyu men cezası ve hapis ....
Habere Git

Kulüpler Birliği'nden açıklama geldi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin yanı sıra Kulüpler Birliği de Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu akşam MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Halil Umut Meler'e yapılan müessif saldırıyı Kulüpler Birliği olarak asla kabul edilemez buluyor ve kınıyoruz. Sporda şiddetin her türlüsünün, her kimden gelirse gelsin tereddütsüz karşısındayız. Şiddet olaylarının önlenmesi için yapılması gerekenler konusunda bütün adımları atmaya futbol kulüpleri olarak hazır olduğumuzu da bütün paydaşlarımıza duyuruyoruz. Bu konuda başlatılacak tüm girişimlerin parçası olacağız. Başta Halil Umut Meler olmak üzere, tüm hakem ve futbol camiasına geçmiş olsun dilerklerimizi sunuyoruz."

İlgini Çekebilir
Faruk Koca'nın başkanlığı düşecek! Ömür boyu men cezası ve hapis ....
Habere Git

Ahmet İbanoğlu henüz ziyarete gitmedi

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, TFF heyetinin Levent'teki binasında yaptığı toplantıya katıldığı için Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret edemedi.

Senin için hazırladığımız haberler