Süper Lig'de ilk olmuştu! Başkanlık için geri dönüş sinyali

22.08.2024 - 20:02 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 20:17

Eski Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı kulübün içinde bulunduğu sancılı süreç hakkında önemli açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de ilk olmuştu! Başkanlık için geri dönüş sinyali

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, eski Başkan Berna Gözbaşı’nı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Gözbaşı'ndan hakkındaki söylemlere yanıt gecikmedi.

Kayserispor Genel Kurul'a gidiyor

Başkan Çamlı "Bütün gelirler temlik altında, bu kulüp yönetilemez hale gelmiştir" ifadelerini kullanarak kulübün Olağanüstü Genel Kurul'a gideceğini açıklamıştı.

Berna Gözbaşı'ndan yanıt gecikmedi! "Benim paramla mı başkanlık yapacaksınız?"

Berna Gözbaşı ise yaptığı açıklamalarda "Ben yine gelsem, bir icra kurulum olacak. Bu şekilde kulüp yönetilmez. Berna’nın parasıyla başkanlık yapacaklar. Benim paramla kimseye başkanlık yaptırmayacağım. 2 yıldık temlik vardı ağzını açmayacaksın, neden şimdi çıkıp bunu söylüyorsunuz. Ben 6 milyon Euro bağışladım. Benim paramla mı başkanlık yapacaksınız?" ifadelerle sert bir çıkış yaptı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'da tartışma büyüyor! Berna Gözbaşı'dan Çamlı'nın sözlerin cevap ve adaylık sinyali
Habere Git

Gözbaşı takımı büyük temlikten kurtardı

Deniz Postası'nın haberine göre; Berna Gözbaşı’nın göreve geldiği ilk günlerde Kayserispor’un gelirleri üzerinde 52 milyon Euro'luk temlik olduğu ortaya çıktı. Gözbaşı, 70 tane sorunlu dosyayı çözüme kavuştururken, bu şartlara rağmen takımı ligde tutacak ligde kalacak bir kadro kurdu.

"Gerekirse geri döneriz"

Süper Lig'in ilk kadın başkanı olan Berna Gözbaş, "X" üzerinden yayınladığı açıklamada "Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! 9.5 milyon euro menejerlik bedelini belgesiyle ispatlayın, yapamazsınız çünkü bu da niceleri gibi yalan. Dürüst olup başarıya odaklanalım. Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla... Türkiye’nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler