Süper Lig'de teknik adam sirkülasyonu!

23.03.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 18:22

Süper Lig haberleri... Süper Lig'de 31. hafta sonunda birçok takımda teknik direktörler ile yollar ayrıldı. Kayserispor bu sezon Hamza Hamzaoğlu ile birlikte 6. teknik adamı göreve getirdi. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de teknik adam sirkülasyonu!

Nazım TÜRKNAS/ Volkan YILMAZ

Spor Toto Süper Lig’de olası başarısızlık durumunda fatura her zaman teknik adamlara kesilir. Bu sene geçen seneden farksız olarak baş döndüren bir sirkülasyon yaşanıyor. Özellikle geçen sene küme düşme hattında yer alan ekiplerin teknik adam değiştirme oranları, maalesef bu seneye yansımış durumda.

Rekor Kayserispor’da!

Kayserispor bu sene maçlarında 5 farklı isimle sahaya çıkmıştı ve son olarak Hamza Hamzaoğlu ile 6. isimle saha çıkmış olacak.

Bayram Bektaş, Samet Aybaba, geçici olarak A.Kelkitli-Uğur Kulaksız, Dan Petrescu, Uğur Kulaksız-I.Ganchev ve son olarak anlaşılan isim Hamza Hamzaoğlu ile rekoru elinde bulunduruyor.

Gençlerbirliği-B.B.Erzurumspor-Kasımpaşa sirkülasyonda geri kalmadı. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan bu üç ekipte 4 farklı isimle sahaya çıkmış oldular.

Gençlerbirliği; Mert Nobre-Mustafa Kaplan-Mehmet Altıparmak ve Özcan Bizati,

B.B.Erzurumspor; Mehmet Özdilek-Hüseyin Çimşir-Mesut Bakkal ve son olarak anlaşılan isim İsmail Kartal

Kasımpaşa; Mehmet Altıparmak, İrfan Buz, Fuat Çapa ve son olarak ismi gündemde Fatih Tekke ile “şimdilik” 4 farklı Teknik Direktör ile yollarına devam edecekler.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor ise 3 farklı isimle sahaya çıkarak ortalamayı yükselten diğer takımlar oldular.

Senin için hazırladığımız haberler