Süper Lig'de yılın takası! Fenerbahçe'de Emre Mor - Ozan Tufan transferi

Orhan Gülek
30.05.2022 - 19:07 | Son Güncellenme: 30.05.2022 - 20:39

Son dakika: Transfer çalışamalarına başlayan Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında Ozan Tufan ile Emre Mor takası gerçekleşiyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de yılın takası! Fenerbahçe'de Emre Mor - Ozan Tufan transferi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Süper Lig'de bu sezon Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor, adım adım Fenerbahçe'ye transfer oluyor. Genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir araya geldi.

Emre Mor-Ozan Tufan takası gerçekleşti

Süper Lig'de bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Ozan Tufan'ı Emre Mor'a karşılık Karagümrük'e teklif eden Fenerbahçe, takası gerçekleştirdi. Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ile görüşen Ali Koç, önümüzdeki günlerde resmi adımları atarak işi bitirmeyi düşünüyor. Gelen bilgilere göre Emre Mor - Ozan Tufan transferinde para olayı olmayacak.

İlgini Çekebilir
İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den kazanacağı ücret
Habere Git

Fatih Karagümrük, Emre Mor'un opsiyonunu kullandı

Fatih Karagümrük sezon başında Emre Mor'u Celta Vigo'dan kiralamış ve satın alma opsiyonunu da devre arasında kullanılmıştı. Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 6 gol 4 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan genç yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Ozan Tufan'ın performasnı

Sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da kiralık olarak geçiren Ozan Tufan devre arasında Fenerbahçe'ye dönmüştü. Bu sezon Watford formasıyla 9 karşılaşmada forma giyen tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile ise 9 maçta sahaya çıktı. Ozan bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler