Fatih Karagümrük'ten Can Keleş Bundesliga'ya transfer oluyor! Görüşmeler resmen başladı

Akın Ungan
15.06.2024 - 19:48 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 19:57

Son dakika transfer haberi | Süper Lig'e veda eden Fatih Karagümrük'te forma giyen Can Keleş'e sürpriz bir talip çıktı. Bundesliga ekibi resmi görüşmelere başladı.

Fatih Karagümrük'ten Can Keleş Bundesliga'ya transfer oluyor! Görüşmeler resmen başladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'e veda eden ve gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Fatih Karagümrük gelecek sezon hazırlıklarına başladı. İstanbul temsilcisinde iç transfer gelişmesi yaşandı.

Can Keleş transferin gözdesi

Fatih Karagümrük'ün genç futbolcusu Can Keleş, 2023/24 sezonunda sergilediği performansla beğeni topladı. 22 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı futbolcu, transferin gözdesi oldu.

Mainz Can Keleş için teklif yaptı

Can Keleş'e Avrupa'dan talip çıktı. Almanya Bundesliga takımı FSV Mainz, Fatih Karagümrük'e Can Keleş için transfer teklifi yaptı.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'tan ayrılan iki futbolcunun yeni adresi!
Habere Git

Karagümrük teklifi düşük buldu

Öte yandan Fatih Karagümrük yönetimi, Mainz'dan gelen transfer teklifini düşük buldu. Alman ekibi, Can Keleş için yaptığı teklifi revize edecek.

Can Keleş'in kariyeri ve performansı

Kariyerinde; Young Violets, Austria Wien ve Fatih Karagümrük takımları bulunan 22 yaşındaki sağ kanat geride kalan sezonda İstanbul temsilcisinde 39 maçta 5 gol ile 4 asist yaptı ve 9 gole katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler