Alanyaspor'un Marsilya'dan transferi Targhalline, Ligue 1'e geri dönebilir

Orhan Gülek
15.12.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 23:35

Alanyaspor'un sezon başında Marsilya'dan kiralık olarak transfer ettiği orta saha Oussama Targhalline’in, Fransız ekibine geri döneceği iddia ediliyor.

Alanyaspor'un Marsilya'dan transferi Targhalline, Ligue 1'e geri dönebilir

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında Marsilya’dan kiralanan Oussama Targhalline’in Alanyaspor’dan devre arası transfer döneminde ayrılarak eski takımına geri döneceği iddia ediliyor.

Fransız basını duyurdu! Targhalline, Marsilya’ya dönecek

Fransa’nın önde gelen medya kuruluşlarından Foot Mercato tarafından ortaya atılan iddiaya göre; Akdeniz ekibinde beklenen şansı bulamayan 20 yaşındaki futbolcunun Marsilya’ya döneceği ve Fransa Ligue 2’de yer alan başka bir kulübe kiralanacağı öne sürüldü. 

Fenerbahçe ve Salernitana maçlarının kadrosuna alınmadı

Süper Lig’de oynanan son 6 maçta sadece 1 dakika süre alabilen Faslı futbolcunun fazla süre alamaması gerekçesiyle böyle bir kararın alınacağı vurgulandı. Targhalline’in, Fenerbahçe ve Salernitana ile oynanan hazırlık maçlarının kadrolarında da yer almaması dikkat çekti.

7 maçta süre alabildi

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 15 maça çıkan Alanyaspor’da sadece 7 maça çıkan Targhalline, 276 dakika sahada kalabildi. 

Oussama Targhalline’in performansı

Süper Lig’de 6, Türkiye Kupası’nda 1 maçta şans bulan genç futbolcu, 3 karşılaşmada ilk 11’de yer alırken, 2 kez asist yaptı.

Alanyaspor, US Salernitana'yı 3 golle mağlup etti

Öte yandan Dünya Kupası nedeniyle verilen arada ikinci ve son hazırlık maçını bugün US Salernitana ile yapan Corendon Alanyaspor, İtalyan ekibini 3-1 yendi.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor’un golcüsü şampiyonluk adaylarını açıkladı
Habere Git

Alanya, geriden gelerek kazandı

Turuncu-yeşilli ekip 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçta ilk gol 9’uncu dakikada konuk ekip Salernitana’dan Bonazzoli’den geldi. Alanyaspor bu gole 29’uncu dakikada Ahmed Hassan 48’inci dakikada Efecan Karaca ve 90+1. dakikada Doumbia ile karşılık vererek mücadeleyi 3-1 kazandı.

Alanyaspor, ilk hazırlık maçında mağlup olduğu Fenerbahçe’nin ardından US Salernitana maçını kazanarak devre arası kamp dönemini galibiyetle kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler