Manisa FK'da Çağdaş Çavuş'tan Transfer Açıklaması

09.10.2024 - 14:28 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 14:30

Manisa FK'da teknik direktör Çağdaş Çavuş; Gençlerbirliği galibiyeti, Iğdır FK maçı, ligdeki hedefleri ve kariyer planlaması hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Manisa FK'da Çağdaş Çavuş'tan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında iç sahada Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Manisa FK'da teknik direktör Çağdaş Çavuş açıklamalarda bulundu.

Çavuş, Gençlerbirliği galibiyeti, Iğdır FK maçı, ligdeki hedefleri ve kariyer planlaması hakkında bilgi verdi.

Çağdaş Çavuş, Manisa FK'dan Rizespor'a transfer olan Ayberk Karapo'ya ayrı bir parantez açtı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Manisa FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, "İlk 8 haftada sezon öncesinde düşündüğümüz süreci yakaladık. Çağdaş Çavuş olarak daha önceki takımlarda ortaya koyduğum 'Oyun gücünü' yansıtmaya çalıştık ve bunu da başardık. Bundan sonraki süreçte de bunu devam ettirmek istiyoruz. Sezon sonuna kadar buna devam etmeliyiz. Oyuncularımı da söylüyorum; 'Ligin sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz' Son 6 haftada 4 gol yedik, gol sayısımızda da artış oldu. Bu bizim için olumlu bir şey. Gençlerbirliği maçını kazandığımız için mutluyuz. Gelecek hafta deplasmanda Iğdır FK ile oynayacağız. Iğdır FK kaliteli bir takım. Hedefimiz Iğdır'dan puan ya ya da puanlarla dönmek" dedi ve ekledi:

"Hedefime adım adım ulaşacağım"

Çağdaş Çavuş olarak uzun yıllar Mesut Bakkal Hoca'nın ekibinde yer aldım. Sonrasında ise alt liglerde antrenörlük kariyerime başladım. Alanya Kestelspor ve Kepezspor sürecinden sonra Manisa FK süreci başladı. İlk amacım Manisa FK'da başarılı olmak. Sonrasında hedefime adım adım ulaşacağımı düşünüyorum"

"Ayberk Karapo doğru transfer"

Manisa FK'dan Çaykur Rizespor'a kiralık satın alma opsiyonuyla transfer olan Ayberk Karapo'ya ayrı bir parantez açan Çavuş, "Ayberk Karapo çok doğru bir transfer. Ayberk Karapo'nun Rizespor'a ve milli takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayberk Karapo'nun satın alma opsiyonu dediğiniz miktarda; 1 milyon Euro civarında"

Senin için hazırladığımız haberler