Büyüekekşi açıkladı: Süper Lig'in marşı olacak, ünlülerle kampanya yapılacak

26.09.2023 - 17:50 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 17:57

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yılmaz Erdoğan, Derya Uluğ ve Acun Ilıcalı gibi isimlerin de yer alacağı yeni kampanyayı duyurdu. Büyükekşi, Süper Lig için yeni marş hazırlanacağını ve logo yapılacağını açıkladı.

Büyüekekşi açıkladı: Süper Lig'in marşı olacak, ünlülerle kampanya yapılacak

AJANSSPOR - HABER

Tivibu  Spor'a açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyüekşi, Süper Lig'e yeni marş ve logo hazırlanacağını söyledi. 

Süper Lig için yeni bir marş hazırlandığını söyleyen Büyükekşi, "Garo Mafyan bir marş hazırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi... Süper Lig'in bir marşı olacak ve her maç öncesi çalacak. Süper Lig'e yeni bir logo yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz" açıklamasını yaptı. 

Yeni kampanya: Bize yakışmaz

"-Bize yakışmaz- sloganıyla futbolumuz için bir kampanya başlatacağız"  diyen Büyükekşi, "Yılmaz Erdoğan, Derya Uluğ, Acun Ilıcalı gibi tanınmış isimler, sanatçılar, futbolcular ve başkanlar da buna katılacak.

İlgini Çekebilir
TFF'den Montella'nın sözleşmesine özel madde!
Habere Git

TFF'nin tek başına kampanyası olmayacak. Kulüpler Birliği ile görüştük. Bu kampanyayı kamu spotu haline getireceğiz. Onlarla film olacak. Biraz güleceğiz, biraz üzüleceğiz. Statlarımız boş, dolduracağız.

 Küfüre, şiddete, yabancı madde atmaya değil; stadyumlara güzelliklerin yaşandığı bir yer olması için gelmeliyiz. RTÜK de kamu spotu olması için destek sağlayacak. Gerginlik bitmeli. Sosyal medya ve gazeteler destek verecek" açıklamalarını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler