'Süper Lig'i Gaziantep'siz düşünemiyoruz'

09.12.2017 - 13:33 | Son Güncellenme: 09.12.2017 - 13:33

Türkiye Basketbol Federasyonu, Gaziantep Basketbol kulübü önderliğinde güneydoğuda projeler geliştiriyor. 

Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken'in de katılımıyla bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Gaziantep'te basketbolu daha izlenebilir hale getirmek istediklerini dile getiren Şenbayrak, "Basketbol Gaziantep için çok değerli. Gaziantep'in Türk basketbolundaki yerini biliyoruz. Burada ve çevre illerde basketbolu yaymak için projeler geliştiriyoruz." dedi.

Gaziantep'in Basketbol Süper Ligi'nde temsil edilmesinin büyük bir şans olduğunu ifade eden Şenbayrak, şunları kaydetti:

"Gaziantep'in bugüne kadar basketbola sağladığı katkılar ortada. Türk basketbolunun yörede daha takip edilebilir olması için gayret sarf ediyoruz. Gaziantep sanayide olduğu gibi basketbolda da ağabey rolünde olacak. Çevre illerden basketbol izlemek için gençlerimizi müsabakalara bekliyoruz. Gaziantep Basketbol'un FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil etmesi bizi çok mutlu ediyor. Süper Lig'i Gaziantep'siz düşünemiyoruz. Federasyon olarak iyi bir kalkınma hedefliyoruz. Kulüp yöneticilerimizle beraber projeler üretmeye çalışıyoruz. Gaziantep Basketbol Kulübünün önderliğinde, bölgede basketbolun yayılabilmesi için projeler peşindeyiz."

Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken de basketbolu kentte daha yaygın hale getirmek için çalıştıklarını belirterek, basın mensuplarının desteklerinin de kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler