Süper Lig'i getiren isim konuştu! 'Gol atacağımdan emindim'

26.05.2021 - 22:34 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 22:45

Altay, Altınordu'yu mağlup ederek play - off' finalinde kazandı ve Süper Lig'e yükseldi. Altay'da Marco Paixao, maç sonu açıklamalar yaptı ve golünü anlattı.

Süper Lig'i getiren isim konuştu! 'Gol atacağımdan emindim'

AJANSSPOR - HABER

TFF 1.Lig Play-Off finalinde Altınordu’yu 1-0’lık skorla geçen Altay, 18 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. Karşılaşmanın 89. dakikasında attığı gol ile takımına galibiyeti getiren Marco Paixao, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. 

'Son 5 dakika gol atacağımdan emindim'

Maçtan önce gol atacağını hissettiğini söyleyen 36 yaşındaki forvet, ''Bir kere çok mutluyum şu anda. Kendi ekibimi kutluyorum, başkanımı kutluyorum, hocamı kutluyorum, bu taraftarı kutluyorum. Ama şunu da size söyleyeyim Son 5 dakika gol atacağımdan emindim'' dedi. 

'Taraftarsız futbol futbol değildir'

Az sayıda da olsa taraftarlarının önünde oynamalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen tecrübeli golcü, ''Taraftarsız futbol futbol değildir. Onların burada olması muhteşem bir şey. Onların burada olmasıyla kendimizi sahada muhteşem hissediyoruz." diyerek sözlerini noktaladı. 

Üst üste 3. kez gol kralı

Portekizli santrfor bu sezon ligde siyah-beyazlı formayla çıktığı 33 maçta 22 gol kaydederek gol krallığını unvanını elde etti. Altay'a transfer olduğu 2018/2019 sezonunda 29 kez fileleri sarsarak lig rekorunu kıran Paixao, gol krallığı tacını takmıştı. 

2019/2020 sezonunda da 22 gol kaydeden 36 yaşındaki golcü, ikinci kez gol kralı olmuştu. Bu sezon da unvanını kimseye bırakmayan Portekizli yıldız, attığı 24 gol ile üst üste üçüncü kez gol krallığı yaşadı. Paixao, bu başarısıyla beraber TFF 1. Lig tarihinde üst üste 3. kez gol kralı olan tek futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler