Süper Lig’in gediklisi Badou Ndiaye’nin yeni takımı belli oldu

17.07.2021 - 22:42 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 22:46

Transfer haberleri… Galatasaray, Trabzonspor, Osmanlıspor ve Fatih Karagümrük formaları giyen Badou Ndiaye, rotasını Yunanistan Ligi’ne çevirdi.

Süper Lig’in gediklisi Badou Ndiaye’nin yeni takımı belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de daha Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük gibi çok sayıda takımın formasını giyen Badou Ndiaye’nin  yeni durağı Yunanistan oldu. İsmi birçok Süper Lig ekibi ile anılan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Aris ile anlaşma sağladı.

Süper Lig'e Osmanlıspor ile 'merhaba' dedi

Fanatik’in haberine göre Yunanistan'da sağlık kontrolünden geçen Senegalli futbolcu, Selanik kulübüne kısa süre içerisinde resmi imza atacak. Türkiye’ye ilk olarak 2015-2016 sezonunda Norveç kulübü Bodo'dan Osmanlıspor'a transfer olarak ayak basan Ndiaye, Başkent ekibinde sergilediği performansla dikkat çekti. 

Galatasaray'a 9 milyon Euro'ya gitti

Galatasaray 9 milyon Euro'ya transfer ettiği Badou Ndiaye’yi 2017-2018 sezonunun devre arasında tam 16 milyon Euro bonservisle Stoke City'ye sattı. Daha sonra kariyeri düşüşe geçen orta saha oyuncusu önce kiralık olarak Galatasaray'a geri döndü. Ardından Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

Sezonu Al Ahli'de tamamladı 

Son olarak Fatih Karagümrük ile sözlşemesini fesh eden Ndiaye geçtiğimiz sezon Al-Ain'de 14 maça çıktı, 2 gol, 1 asistle skora katkı sağlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler