Antalyasporlu Haji Wright, Serie A'ya Transfer Olmak İçin Serveti Kabul Etmedi

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 17:40

Teklifini 9 milyon'a çıkaran Lokomotiv Moskova’ya gitmeye sıcak bakmayan Antalyasporlu Haji Wright'ın Serie A’ya gitmek istediği öğrenildi. Detaylar...

Antalyasporlu Haji Wright, Serie A'ya Transfer Olmak İçin Serveti Kabul Etmedi

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Antalyaspor ve ABD Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu performansla pek çok takımı peşine takan Haji Wright’ın geleceği belli oluyor. Kırmızı-Beyazlıların yüksek bir bonservis geliriyle elden çıkarmayı planladığı Haji Wright için Rusya’dan Lokomotiv Moskova tatmin edecek bir teklifle gelirken, golcü futbolcunun buna sıcak bakmadığı ve İtalya’ya gidebileceği öğrenildi. 

Lokomotiv servet önerdi

Başarılı futbolcu için en yüksek teklif Lokomotiv Moskova’dan gelirken, Rus ekibi 6 milyon Euro ile Antalyaspor’un kapısını çaldı. Yapılan pazarlıkların ardından rakam 9 milyon Euro’ya çıkılırken, Kırmızı-Beyazlılar bu teklife olumlu karşılık verdi. Transferin bitmesine ise Haji Wright’ın tutumu engel oldu. 24 yaşındaki futbolcu, Lokomotiv Moskova’ya gitmeye sıcak bakmazken, transfer askıya alındı.

Atalanta, Torino ve Cremonense

Lokomotiv Moskova’nın yanı sıra Premier Lig’den Crystal Palace’ın da gündemine gelen Haji Wright için İtalya’dan 3 kulüp de Kırmızı-Beyazlılarla temasa geçti. Atalanta’nın ardından Cremonese ve Torino’nun da devreye girdiği Haji Wright’ın İtalya’da oynamak istediği ve bu takımlardan birisine gitme olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Teklif hazır! Haji Wright için geliyorlar
Habere Git

İngiltere’den Brentford iddiası geldi

İtalya’ya gitmeye hazırlanan Haji Wright için İngiltere’den de dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig’de Crystal Palace’ın gündeme aldığı Haji Wright’ı Brentford’un da listeye yazdığı iddia edildi.

 İngiliz medya kuruluşu London World’ün haberine göre; bu sezon Premier Lig’de çıktığı 16 maçta 12 gol atıp, 3 de asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Ivan Toney’ye alternatif isimler arayan Brentford, Haji Wright’ı gündemine aldı. Ortaya koyulan transfer listesinde Haji Wright ile birlikte 10 isim bulunuyor.

10 aday arasında yer aldı

İngiliz medyasında çıkan habere göre, Haji Wright ile birlikte listede 9 isim daha yer alıyor. Sunderland’dan Ross Stewart, Coventry’den Viktor Gyokeres ve FC Lorient’ten Terem Moffi, Aston Villa’dan Danny Ings, Blackburn Rovers’tan Ben Brereton Diaz, Wolfsburg’dan Omar Marmoush, Luton Town’dan Elijah Adebayo, Young Boys’tan Meschack Elia, Union Berlin’den Sheraldo Becker, Haji Wright ile birlikte Brentford’un transfer listesinde yer alıyor. 

İlgini Çekebilir
2022'nin gol kralı Haji Wright
Habere Git

52 maçta 26 gol attı

Yaklaşık 1.5 yıldır Antalyaspor forması giyen Haji Wright, 52 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçirdi. 26 kez gol sevinci yaşayan ABD’li futbolcu, 3 kez de arkadaşlarına asist yaptı. 

2022 yılının Süper Lig’deki en golcü ismi olan başarılı futbolcu, bu sezon çıktığı 15 maçta 10 gol atarak, Fenerbahçeli Enner Valencia’nın ardından krallık yarışında ikinci sırada bulunuyor. 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Antalyaspor adına tek başına 10 gol kaydederken, diğer takım arkadaşları da aynı sayıda gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler