Süper Lig'in yeni Alex'i, Atiba...

21.11.2020 - 20:03 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 20:03

Beşiktaş haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takımda kaptan Atiba Hutchinson attığı 1 gol ve 1 asist ile maça damga vuran isim oldu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de Atiba için, "Ligimizin yeni Alex'i Atiba" şeklinde konuştu. İşte detaylar....

Süper Lig'in yeni Alex'i, Atiba...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takımda kaptan Atiba Hutchinson maçın ilk yarısına damga vuran isim oldu.

 

1 gol 1 asist

Kanadalı orta saha oyuncusu Başakşehir ile oynanan maçının ilk yarısında 1 gol ve 1 asist kaydetti. 37 yaşındaki oyuncu 44. dakikada takımını 1-0 öne getiren golü atarken, 45. dakikada ise Cyle Larin'in attığı golde asisti yapan isim oldu.

 

Bu sezonki performansı...

Bu sezon totalde 8. maçına çıkan Atiba 2 gol ve 3 asist ile oynuyor.

 

"Ligimizin yeni Alex'i Atiba"

Öte yandan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de, Atiba ile ilgili maçın devre arasında, "Ligimizin yeni Alex'i Atiba" şeklinde yorum yaptı. 

Dejavu yaşattı!

Atiba Hutchinson, Başakşehir karşılaşmasının 44. dakikasında attığı gol ile 2018-2019 sezonunda Başakşehir’e attığı golü de hatırlattı. Siyah-beyazlı ekibin, turuncu-lacivertli rakibine karşı aldığı son galibiyette Atiba Hutchinson, bugün attığı gole benzer bir gol atarak takımına eşitlik getirmişti. 2018-2019 sezonunun 28. hafta mücadelesinde Vodafone Park’ta rakibi karşısında 35. dakikada Robinho’nun golüyle 1-0 geriye düşen Beşiktaş, 42. dakikada ise Atiba’nın sayısıyla eşitliği yakalamıştı. Kazanılan korner atışında Adem Ljajic’in ortasında Gökhan Gönül’ün kafa vuruşu kaleci Mert’ten dönmüştü. Bu pozisyonda Atiba dönen topu iyi takip ederek filelere göndermiş ve takımına eşitliği getiren isim olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler