Süper Lig'in yeni ekibi, Gökhan Töre'ye gözünü dikti

06.06.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 16:37

Son dakika transfer haberleri... İzmir ekibi Altay, Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi transfer etmek istiyor. Peki Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ta sözleşmesi bitti mi?

Süper Lig'in yeni ekibi, Gökhan Töre'ye gözünü dikti

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’de play - off’lar ile Süper Lig’e yüksel Altay, önümüzdeki sezon Süper Lig’de iddialı bir kadro kurma peşinde.. İzmir ekibi, Beşiktaş’ın deneyimli kanat oyuncusu Gökhan Töre’yi transfer etmek istiyor.

 

Mustafa Denizli, Gökhan Töre transferini istiyor

Şampiy10'un haberine göre, teknik direktör Mustafa Denizli önderliğinde kadro takviye çalışamalarını sürdüren Altay, Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Mustafa Denizli'nin de Gökhan Töre'nin transferini bizzat istediği kaydedildi. 

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'taki sözleşmesi ne zaman bitecek?

Öte yandan, Altay için Gökhan Töre'nin maliyeti de sorun olmayacak. 29 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona eriyor. Altay, anlaşma sağlanırsa Töre'yi bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katabilecek. 

Son kararı Sergen Yalçın verecek

Beşiktaş'ın Töre'nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonu bulunuyor. Töre'nin Beşiktaş'taki geleceği, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kararı sonrası belli olacak.

Gökhan Töre düşünmek için süre istedi

Gökhan Töre ise geleceği hakkındaki kararını henüz vermiş değil. Tecrübeli oyuncunun önceliğini Beşiktaş'a verdiği öğrenilirken, İzmir ekibinden ise düşünmek için süre istedi. Diğer yandan, Adana Demir'in de Gökhan Töre için devrede olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler