TRANSFER l Süper Lig’in yeni temsilcisi Bodrum FK gençleşmeye devam ediyor

Aleyna Gürgen
15.06.2024 - 19:53 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 19:56

Bursaspor’dan 18 yaşındaki U19 Milli Takım futbolcusu Yusuf Sertkaya’yı renklerine bağlayan Süper Lig’in yeni ekibi Bodrum FK, şimdi de Kepezspor’un 20 yaşındaki sağbeki Abdurrahman Üresin’i bitiriyor.

TRANSFER l Süper Lig’in yeni temsilcisi Bodrum FK gençleşmeye devam ediyor

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR  

Süper Lig bileti alan Bodrum FK, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Bursaspor’dan 18 yaşındaki U19 Milli Takım futbolcusu Yusuf Sertkaya’yı renklerine bağlayan Ege temsilcisi, gençlere yatırım yapmaya devam ediyor. Ege temsilcisi, bu kez de TFF 3. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Kepezspor’un 20 yaşındaki sağbeki Abdurrahman Üresin’i bitiriyor.

Kiralık olarak gidecek

Süper Lig’in yeni ekibi Bordum FK, transferde büyük aşama kaydederken, imzaların atılmasının ardından ortaya koyulacak planlama da belli oldu. Transferin tamamlanması halinde genç futbolcunun gelecek sezon kiralık olarak alt liglerden bir takıma kiralanması bekleniyor. 

Formayı bırakmadı

Mart 2021’de Kepezspor’un altyapısından A takıma çıkan Abdurrahman Üresin, takımının 3. Lig’e yükselmesiyle birlikte takımının vazgeçilmezi oldu. 2 sezon boyunca takımının en çok forma giyen isimlerinden olan genç futbolcu, geçen sezon da TFF 3. Lig’de 28, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıktı. 2 bin 405 dakika oyunda kalan genç sağ bek, 1 kez gol sevinci yaşadı.

 22 yaş altında 16 futbolcu kadroda

Son yıllarda yaptığı genç takviyelerle dikkatleri üzerine çeken Ege temsilcisi, son olarak Bursaspor’dan 18 yaşındaki Yusuf Sertkaya’yı renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Ege Bilsel, Mustafa Erdilman, Ahmet Aslan, Eray Akar, Tunahan Akpınar, Kerem Ersunar, Rüzgar Adıyaman, Furkan Apaydın gibi 22 yaş altında futbolcuları transfer eden Bordumspor’un kadrosunda Cenk Şen, Gökdeniz Bayrakdar, Ronaldo Kwateh, Pedro Brazao, Bahri Can Tosun, Haqi Osman, Musah Mohammed de 23 yaş altındaki futbolcular olarak dikkat çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler