'Süreç sonunda TFF istifa etmeli'

25.03.2020 - 08:37 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 08:41

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi görüyor. Galatasaray camiasında Türkiye Futbol Federasyonu'na tepkiler var. Sarı-kırmızılı üyelerin çoğunluğu, bu süreç sonunda TFF'nin istifa etmesi gerektiği görüşünde.

'Süreç sonunda TFF istifa etmeli'

Galatasaray'da teknik direktör başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından sarı-kırmızılı camiada tartışmalar başladı. 

Eski başkanlar ve yöneticilerden destek yağmuru

Galatasaray camiasında Albayrak ve Fatih Terim'in durumu endişe yarattı. Eski başkanların ve yöneticilerin gerek Terim'e gerek Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Galatasaray camiası TFF'ye kızgın

Sarı-kırmızılarda Terim ve Albayrak'ın COVID-19 virüsüne maruz kalmasındaki temel nedenin Türkiye Futbol Federasyonu'nun çelişkili açıklamalarının olduğu tartışılıyor.

'Bu süreç sonunda TFF istifa etmeli'

Aralarında görüşen çok sayıda camianın etkin ismi Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu süreç sonunda istifa etmesi gerektiğini dile getiriyor. Bu konuda suç duyurusunda bulunmaya hazır bazı isimlerin de olduğu gündemde.

Mustafa Cengiz'i eleştirenler de mevcut

Öte yandan bazı üyeler, başkan Mustafa Cengiz'in de bu süreçte birbiriyle çelişen açıklamalar yaptığını ve bu durumun da sorgulanması gerektiğini ifade ediyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler