Sürpriz Attila Szalai gelişmesi

06.08.2024 - 18:44 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 18:46

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Hoffenheim'a transfer olan ve ismi Trabzonspor ile de anılan Attila Szalai için sürpriz karar verildi. İşte tüm detaylar...

Sürpriz Attila Szalai gelişmesi

Attila Szalai, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den, 12.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Forma şansı bulamadı

Hoffenheim'da fazla forma şansı bulamayan Attila Szalai, sezon ortasında bir diğer Alman ekibi Freiburg'a kiralandı. Sezonun sona ermesiyle beraber kulübüne geri dönene Szalai, transferde Trabzonspor ile anıldı.

Trabzonspor ile anıldı

Abdullah Avcı liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, birçok yıldız ismi kadrosuna katmayı başardı. Savunmaya da takviye yapmak isteyen Karadeniz ekibi, geçtiğimiz haftalarda Attila Szalai için girişimlerde bulunmuştu.

Hoffenheim'dan Szalai kararı

NTV Spor'un, Macar basınına dayandırdığı habere göre; Hoffenheim, Attila Szalai ile yollarını ayırma kararı aldı. Çıkan haberde Almanların, Szalai'ye kendisine kulüp bulmasını söylediği aktarıldı.

435 dakika sahada kaldı

Geride bıraktığımız sezon Hoffenheim ve Freiburg'da toplamda 8 maçta forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, 435 dakika sahada kaldı.

Piyasa değeri

2027 yılına dek sözleşmesi bulunan Szalai'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler