Transferde Trabzonspor ve Galatasaray için Dmitri Barinov iddiası

19.06.2022 - 08:26 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 16:25

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ve Galatasaray için Rusya'dan flaş bir iddia geldi. Sjs takımın Rus milli futbolcu ile ilgilendiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Transferde Trabzonspor ve Galatasaray için Dmitri Barinov iddiası

Yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ve Galatasaray, Lokomotiv Moskava'nın 25 yaşındaki yıldızının peşinde...

Trabzonspor ve Galatasaray Dmitri Barinov'un peşinde

Fanatik'in Rus basınından derlediği habere göre Süper Lig'in iki devi Lokomotiv'in defansif orta saha oyuncusu Dmitri Barinov ile ilgileniyor.

Henüz ilgi var, teklif yok

Mutko adlı Telegram hesabının ortaya attığı ve Rus basınında geniş yer bulan iddiaya göre, Galatasaray ve Trabzonspor. Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek olan Rus milli futbolcu Barinov ile yakından ilgileniyor. Ancak bu ilgi henüz teklif aşamasına gelmiş durumda değil.  

İlgini Çekebilir
Gustavo'nun eşi Trabzonspor'a çarpı çekti!
Habere Git

3 bölgede oynayabiliyor

Haberde, Orjinal bölgesi olan ön liberonun yanı sıra merkez orta saha ve stoperde de forma giyebilen Barinov için Rus ekibinin yüksek bir borservis bedeli isteyebileceği belirtildi. Güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu  geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giyerken 2 gol kaydetti. Dmitri Barinov, Rus Milli Takımı'nın formasını ise 13 kez terletti.

Senin için hazırladığımız haberler