Sürpriz gelişme | Kasımpaşa Fiorentina'dan 2 transfer birden yaptı!

03.09.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 21:59

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Fiorentina'da forma giyen Josip Brekalo ve Antonin Barak'ı kiralık olarak transfer etti. Brekalo ile geçen sezon Beşiktaş da ilgilenmişti.

Sürpriz gelişme | Kasımpaşa Fiorentina'dan 2 transfer birden yaptı!

AJANSSPOR HABER

Kadrosunu; Kévin Rodrigues, Nicholas Opoku, Jhon Espinoza ve Cafú ile güçlendiren Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bir futbolcuyu daha renklerine bağlamak üzere.

Anlaşma sağlandı

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bonservisi Fiorentina'da bulunan Hırvat sol kanat oyuncusu Josip Brekalo ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş ile adı anıldı

26 yaşındaki futbolcunun, Hırvat basınında çıkan iddialara göre geride bıraktığımız kış transfer döneminde kiralık olarak 1 sezon Beşiktaş'ta forma giyebileceği kaydedilmişti.

İlgini Çekebilir
Brezilyalılar Beşiktaş'ın teklifini reddetti! İşte Wesley'in bonservisi
Habere Git

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezon Hırvatistan ekibi Hajduk Split'te geçiren tecrübeli sağ ayak, çıktığı 16 maçta 2 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Sözleşmesi 2 sene sonra bitecek

Serie A ekibi ile 2026 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Josip'in piyasa değeri yaklaşık 3.5 milyon Euro civarında.

Antonin Barak da kiralandı

Öte yandan Alfredo Pedulla'nın haberine göre Kasımpaşa, Josip Brekalo ile birlikte Fiorentina'dan Antonin Barak'ı da kiralık olarak kadrosuna kattı.

Antonin Barak'ın performansı

2023/24 sezonunda Fiorentina formasıyla 34 maça çıkan Antonin Barak, 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 29 yaşındaki on numara, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler