Sürpriz iddia! Galatasaray, Andriy Shevchenko'ya teklif yapmış

19.01.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 12:49

Galatasaray yönetiminin Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra Ukraynalı Dünyaca ünlü isim Andriy Shevchenko'ya teknik direktörlük teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Sürpriz iddia! Galatasaray, Andriy Shevchenko'ya teklif yapmış

Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Domenec Torrent'i getiren Galatasaray 'ın İspanyol çalıştırıcı öncesinde flaş bir isimle görüştüğü ileri sürüldü.

Ukraynalı gazeteciden 'Galatasaray teklif yaptı' iddiası

Football TV kanallarında da görev yapan Ukraynalı gazeteci Igor Burbas'ın haberine göre, sarı kırmızılılar Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Domenec Torrent'i getiren Galatasaray 'ın İspanyol çalıştırıcı öncesinde İtalyan ekibi Genoda'ki görevinden ayrılmak üzere olan Ukraynalı çalıştırıcı Shevchenko'ya teklifte bulundu.

Shevchenko teklifi reddetti

Habere göre 45 yaşındaki teknik direktör sarı kırmızıların bu teklifini geri çevirdi. Galatasaray'ın teklifinden kısa bir süre sonra ise Geno'da Spezia maçının kaybedilmesinin ardından Shevchenko'nun görevine son verildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından bir ayrılık daha
Habere Git

Geona macerası 9 maç sürdü

Genoa'nın başında 9 lig maçına çıkan Shevchenko, galibiyet almayı başaramazken sadece 3 beraberlik elde edebildi. İtalyan ekibinde Shevchenko sonrası Bruno Labbadia'nın göreve getirilmesi bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler