Sürpriz ismi getiriyor!

31.10.2019 - 12:51 | Son Güncellenme: 31.10.2019 - 10:12

Sürpriz ismi getiriyor!

Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, devre arasında İrfan Can Kahveci ve Ahmed Musa için şartları zorlayacak.

Bu sezon oynadığı futbolla taraftarlarını mest eden Fenerbahçe, yeni takviyeler yaparak şampiyonluk yolunda Ersun Yanal'ın elini güçlendirmek istiyor.

Yönetimle görüşen deneyimli teknik adamın sol bek, orta saha ve forvete transfer istediği, Comolli'nin de bu doğrultuda harekete geçtiği öğrenildi.

 

Emre'nin yokluğunu İrfan Can dolduracak

Fenerbahçe, yaşı ilerleyen Emre Belözoğlu'nun yerini Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci ile doldurmak istiyor. Comolli, Başakşehir-Trabzonspor maçında tribünde yer almış ve yetenekli oyuncuyu takip etmişti.

 

 

 

Sürpriz isim Ahmet Musa...

Sarı-Lacivertlilerde düşünülen sürpriz ismin ise Ahmet Musa. Comolli'nin Al Nasrlı yöneticilerle masaya oturacağı ve kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.

 

 

Bu sezon 2 maçta şans bulup 1 asist yapan Ahmed Musa, Al Nasr'da 5 haftadır kadroya alınmıyor ve kulüp aradığı ifade ediliyor. (Fotomaç)

2 oyuncu teklif edilecek

Öte yandan Takvim'in haberine göre; İrfan Can için Fenerbahçe'nin Başakşehir'e Mehmet Ekici ve Miha Zajc'ın yanı sıra 2 milyon Euro'yu da gözden çıkardığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler