Trabzonspor, Lyon'dan Jason Denayer'i Transfer Listesine Ekledi

Salim Manav
31.12.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 11:14

Edgar’ın sezonu kapatmasının ardından Trabzonspor’un stoper arayışı, menajerleri de harekete geçirdi. Fırtına transfer listesine Jason Denayer'i ekledi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Lyon'dan Jason Denayer'i Transfer Listesine Ekledi

Trabzonspor'da stoper arayışı 4 koldan devam ediyor.

Bordo-mavili kulübe sürekli yeni isimler teklif edilirken, bu oyunculardan biri de Jason Denayer.

Denayer'i menajerler önerdi

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor'a menajerler aracılığıyla Denayer ismi önerildi.

Daha önce Galatasaray forması giyen Belçikalı milli stoperin Lyon ile mukavelesi Haziran ayında bitiyor. Ancak 26 yaşındaki savunmacının Avrupa’da ciddi piyasası var. Dolayısıyla bu transfer hiç kolay değil. Bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Lyon’un son 2 maçında forma giymeyen Denayer, Ligue 1’de çıktığı 14 karşılaşmada 3 gol attı.

Teklife göre karar verilecek

Yunus Mallı, Yusuf Sarı, İsmail Köybaşı, Trondsen ve Abdulkadir Parmak... Trabzonspor ’un 5 ismiyle Anadolu’dan pek çok kulüp ilgileniyor. Bordo-Mavili yönetim ise yol haritasını belirledi. Buna göre hiçbir oyuncuya şimdilik ‘kendinize takım bulun’ talimatı verilmedi. Trabzonspor’a gelecek resmi tekliflere göre yönetim hareket edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularla ilgili son sözü söyleyecek.

Denayer, Newcastle United'ın da listesinde

Fransız ekibi Lyon'da gösterdiği performansla gözdolduran Jason Denayer için Trabzonspor dışında Premier Lig ekibi Newcastle United da devreye girdi. 

26 yaşındaki Denayer 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Ardından Lyon 2018 yazında oyuncunun bonservisini 6.5 milyon euro'ya Manchester City'den almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler