Saint-Maximin ve Merih Demiral'ın ardından sırada Roberto Firmino var!

Cem Ergün
10.07.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 10:34

Al Ahli, kadrosunda köklü değişikliğe hazırlanıyor. Transferde Fenerbahçe ile anılan Allan Saint-Maximin ve Merih Demiral'ın ardından Roberto Firmino gelişmesi yaşandı.

Saint-Maximin ve Merih Demiral'ın ardından sırada Roberto Firmino var!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Al Ahli'nin yıldızlarını bir bir kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in ardından milli futbolcumuz Merih Demiral için de girişimlerini arttırdı.

Saint-Maximin adım adım Fener'e

Geçtiğimiz günlerde BBC Arabic'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'nin formasını giyen Allan Saint-Maximin ve Fenerbahçe transfer için her konuda anlaşmaya vardı. Çıkan haberde Saint-Maximin'in kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyeceği ve yıllık 7 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

Merih Demiral hamlesi

Al Ahli forması giyen milli stoper Merih Demiral da Suudi ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Merih Demiral, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerinde bulunmak için kulübünden izin istedi. Al Ahli'nin bu talebi kabul ettiği ifade edildi.

Böylelikle Sarı-Lacivertliler, Al Ahli'den Allan Saint-Maximin'in ardından Merih Demiral için de devreye girdi.

Al Ahli'den Roberto Firmino kararı

Fanatik'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Ahli, Allan Saint-Maximin ve Merih Demiral'ın ardından Brezilyalı yıldız Roberto Firmino hakkındaki kararını da verdi.

Gözden çıkartıldı

Haberde Al Ahli'de bu kez gözden çıkartılan ismin Roberto Firmino olduğu kaydedildi. Teknik direktör Matthias Jaissle raporu doğrultusunda Firmino ile de yolların ayrılmak istendiği belirtildi.

Fenerbahçe'ye önerildi

32 yaşındaki Brezilyalı milli futbolcunun menajerlik şirketinin, Firmino'yu Fenerbahçe'ye önerdiği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler