Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, Pınar ve Sema neden kavga etti?

Aleyna Gürgen
27.02.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 21:48

Survivor All Star'ın son bölümünde Sema Aydemir ve Pınar Saka neden kavga etti? Nagihan Karadere kavganın nedenini açıkladı, Acun Ilıcalı konseyi topladı.

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, Pınar ve Sema neden kavga etti?

Survivor All Star'ın son bölümünde Pınar Saka ve Sema Aydemir arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Sema Aydemir'in Pınar Saka'ya tekme attığı görüldü ardındansa iki oyuncu arasında tansiyon iyice yükseldi. Kavganın ardından ise konseyi toplayan Acun Ilıcalı yaşananlar sonrası kararını verdi.

Survivor'da Sema ve Pınar neden kavga etti?

Eleme konseyinde Pınar Saka oyunu Sema Aydemir'den yana kullandı. Saka'nın 'Sema' yazdığı kağıtta s harfini yılan şeklinde çizmesi ise gerginliğe sebep oldu. Adada Sema Aydemir, Pınar Saka'nın yanına geldi ve "Bana bundan sonra bir hakaret daha edersen..." dedi. Pınar ise Sema'ya "Sana mı soracağım?" diyerek yanıt verdi. Pınar'ın bu cevabı ikili arasındaki tansiyonu yükseltti. Sema yerde uzanan Pınar'a tekme attı ve "Benim huzurumu kaçırma, benim kardeşimin adını bir daha ağzına alma." dedi. İkilinin yeniden fiziksel temasta bulunması ile ise Nagihan Karadere ve Aleyna Kalaycıoğlu ikiliyi ayırmaya çalıştı. Bu esnada ise Sema, Pınar'a uzanarak ona tokat atmaya çalıştı. 

Sema Aydemir kavgayı ayırmaya çalışanlara "Bunu yapamaz. Sürekli böyle uğraşıp ondan sonra ben buna karşıyım. Ben sana yüze nasıl vurulur göstereyim mi, ister misin?" dedi. Pınar da "Ben sana vurmadım zaten. Bana vurma diye uzak tuttum sadece." diyerek cevap verdi. 

Sema'dan Pınar'a Olimpiyat tepkisi

Çağan Atakan Arslan kavgada araya girdi ve Sema Aydemir'i Pınar Saka'dan uzaklaştırdı. Sema, Pınar'dan uzaklaştırılması sonrası şunları söyledi: "Ben onların sayesinde olimpiyata gitmişim, bakar mısın? Olimpiyat barajını da mı sen geçirdin bana? Bu zamana kadar Atakan ben böyle bir şey yapmadım ama insanın emeğiyle... Bak sana dese ki sen benim sayemde dünya şampiyonu oldun dese ne yaparsın? Bunlar bu rahat böyle yaşarken ben hem çocuğuma baktım, kamplara çocuğumla gittim. Ben kolay Olimpiyat barajı geçmedim. Benim emeğime kimse şey yapamaz."

Nagihan, Sema-Pınar kavgasının nedenini açıkladı

Sema Aydemir ve Pınar Saka arasındaki kavganın nedenini ise Nagihan Karadere açıkladı. Sema-Pınar kavgasının ardından acil olarak toplanan konseyde Nagihan kavganın nedenini şu sözlerle açıkladı: "Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanıyor. Bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra bayraklı yarışa çıkacaktık. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok. Biz hem kendi bireysel madalyalarımızı almışı hem de bayrakta da."

"Nasıl ki Survivor'ı Acun Ilıcalı yönetiyorsa, milli takımı da bir teknik direktör yönetiyor. Burada Pınar ile Sema'nın bir türlü anlaşamadığı anlaşmak istemediği bir kan davası var. Yok benim hakkımdı, yok senin hakkındı. Aslında net olan bir şey vardır. Saniyeler konuşur. tletizmde de bu böyle olmuştur. O zaman ki madalyamızı aldığımız için de formda olduğumuz için de teknik direktörümüz yani hocamız bizi, dörtlüyü öne sürdü ve çıktığımızda da en iyi saniyeyi yapıp madalya getirdik ülkemize ama bu buruk sevinci bir türlü atlatamadık üzerimizden 13 sene geçmesine rağmen."

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu?

Acil olarak toplanan konseyde olaya şahit olan yarışmacıları dinledikten sonra konuşan Acun Ilıcalı şunları söyledi: "Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan."

Konseyde Sema Aydemir ile ayrıca konuşan Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu şu ifadelerle açıkladı: "Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik.  Olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk. Sonrasında da bir kanaate ulaştık. Değerlendirme sonucunda açıkcası çok emeğin olan bize de çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Fevri bir olaydan biryere varmak bence insanı yanlışa götürür. Ancak yaşanan bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız." 

Senin için hazırladığımız haberler