Susic devre arasında oyuncularına ne anlattı? Açıkladı!

22.09.2017 - 22:30 | Son Güncellenme: 22.09.2017 - 22:30

AJANSSPOR - Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Safet Susic, 4-3 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Susiç’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şöyle:

“Bu sene de şansımız vardı. 6-0 kaybedebileceğimiz bir maçı sonunda 4-3 kazandık. İlk dakikalara aslında kötü başlamadık. Şahsi hatalardan goller yedik. 3 golde de hatalarımız vardı. İlk yarının sonunda attığımız gol önemliydi. Maçı çevirebileceğimizi çok tahmin etmedim. Oyuncularımdan devre arası daha farklı bir skor olmasın, rezil olmayalım dedim. Vagner Love gibi çok önemli bir oyuncumuz var. İstediği zaman her şeyi değiştirebiliyor. Vagner Love tek başına Trabzonspor’u yendi.”

“3-0’dan sonra risk almak zorundaydık. Ben 1-2 gol atabileceğimizi ya da daha fazla gol yiyebileceğimizi düşünüyordum. 10 yılda bir çıkabilecek bir sonuç. İlk yarı onlar oynadı, daha sonra rehavete girdiler. Biz de istedik ve 4-3 ile buradan ayrılıyoruz.”

Basın toplantısı

"45. dakikada bir şans yakaladık ve devre arasına 3-1 girdik. Oyuncularımdan devre arasında açıkçası rezil olmamalarını ve skorun, 7-1'e gitmemesini öncelikle istedim. 10 yılda bir olabilecek maç. Bu tür maçlar çok karşılaşılan sonuç değil. Vagner Love gibi maçın skorunu değiştirebilecek bir oyuncuya sahibiz."

Senin için hazırladığımız haberler