Suso'dan transfer itirafı!

29.04.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 17:11

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan takımının oyuncusu ve şu an Sevilla'da kiralık olarak forma giyen İspanyol oyuncu Suso'dan transfer itirafı geldi.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

"Hayal kırıklığına uğradım"

Sky Sport Italia'ya konuşan Suso, "Futbolda asla ne olacağını bilemiyorsun, ama burada olduğum için çok mutluyum ve Şampiyonlar Ligi'nde harika oyuncuların olması gerektiğini düşünüyorum. Milan ile Avrupa Ligi'nde fazla oynayamadık, bu yüzden Sevilla ile bu turnuvada oynamak benim için büyük bir arzu. Her zaman Milano'da büyüdüğümü, kluübe ve şehre minnettar olacağımı söyledim. Şimdi ise aileme daha yakınım. Son altı ay haricinde taraftarlar bana olağanüstü şekilde iyi davrandılar. O zaman işler iyi gitmese ble Milan için her şeyi yapmıştım ve bunları unuttukları için hayal kırıklığına uğradım." dedi.

"Inter'e transfer olmaya çok yakındım"

Suso, "Geçen yaz Fiorentina ile görüştük ve bir toplantı yaptık. Nezaket gereği onları dinledim. Roma ile hiçbir somut bir şey yoktu. Ancak, Luciano Spalletti benimle konuştu ve beni gerçekten Inter'e istedi. Inter'e transfer olmaya çok yakındım. Özelliklerime uygun, ilginç bir sistemleri olan ve çok iyi bir futbol oynayan takımdı. Ancak kulübüme çok düşkün olduğum için Milan'ı terk etmek çok üzücü olurdu." şeklinde konuştu.

Hep aynı sistem...

Suso, "Montella büyümeme ve gelişmemde bana yardımcı oldu. Sevdiğim türden bir antrenör. Gattuso ile de çalıştım ve o da herkes ile iyi geçinmeye çalışıyor ve çok farklı bir karakter. Çok oynamasam bile Mihajlovic bana karşı her zaman çok dürüst oldu. Bunu da itiraf edeyim. Marco Giampaolo taktik olarak olarak 10 üzerinden 10'du. Sorun şu ki tüm yaz boyunca tek bir sistem üzerinde oynadık. Cesena ve Udinese karşısında oynana kötü oyun sonrası sistemi değiştirdik. Sonra işler kötü gitti." açıklamasını yaptı.

"İşler iyi gitmedi"

Suso, "Pioli ile son aylarda işler iyi gitmedi, bu yüzden İspanya'ya geri dönme şansım oldu ve döndüm" ifadelerini kullandı.

"Deulofeu, Milan'a dönmek istedi"

Suso ayrıca Gerard Deulofeu'nun, "Milan'a geri dönmek istediğini, ancak kulüplerin rakamlar üzerinde anlaşamadığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler