Suudi Arabistan’da Hedef Manchester City’den Riyad Mahrez | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
13.07.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 23:37

Transfer haberleri... 5 yıldır Manchester City forması giyen Riyad Mahrez, İngiliz ekibine veda edebilir. 32 yaşındaki Riyad Mahrez, Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldı.

Suudi Arabistan’da Hedef Manchester City’den Riyad Mahrez | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Transfer döneminde öne çıkan ülkelerden Suudi Arabistan yeni bir oyuncuyu mercek altına aldı. Al-Ahli, kanat oyuncusu Riyad Mahrez için yeni bir teklif hazırlıyor. 

Al-Ahli, Mahrez için 35 milyon ödemeye hazır

Athletic tarafından aktarılan bilgilere göre Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli, kanat pozisyonu için transfer listesine yeni bir oyuncu ekledi. Ekip Manchester City’nin Cezayirli futbolcusu Riyad Mahrez’i renklerine bağlamak istiyor. Ekibin oyuncu için 35 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığı belirtildi.  

Manchester City, Mahrez’i kaybetmek istemiyor

Suudi Arabistan ekibi Riyad Mahrez için yeni bir teklif hazırlarken Manchester City’nin Cezayirli futbolcuyu kaybetmeye hevesli olmadığı aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan flaş hamle! Manchester City'nin forvetini aldı
Habere Git

Mahrez kariyerini Arabistan’da bitirmek istiyor

Al-Ahli’den teklif alacağı yönündeki iddialar ile gündeme gelen Riyad Mahrez kariyerini Arabistan’da bitirmeye sıcak bakıyor. Geçtiğimiz ay Mail Sport, 32 yaşındaki kanat oyuncusunun kariyerini Suudi Arabistan’da bitirmekle ilgilendiğini aktardı. Ayrıca Manchester City ile sözleşmesi 2 yıl sonra sona erecek olan Mahrez’in kontrat ve yaşından dolayı teklifi kabul edebileceği söyleniyor. 

Mahrez transfer olursa gelişinden ucuza gidecek

Riyad Mahrez 2018-19 sezonunda Leicester City’den Manchester City’e 67,8 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Cezayirli futbolcu 35 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan’a gitmesi durumunda Manchester City’e gelişinden daha düşük bir ücretle transfer olacak. 

Riyad Mahrez'in performansı

Manchester City’nin transfer etmeye sıcak bakmadığı Cezayirli oyuncusu Riyad Mahrez geçtiğimiz sezon ekip için 47 maça çıktı. Forma terlettiği dakikalarda 15 kez fileleri havalandıran 32 yaşındaki futbolcu 13 golün de asistini yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler