Al-Hilal'den Kylian Mbappe’ye Dev Transfer Teklifi Şaşırttı!

Ali Bozkurt
23.07.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 12:38

Paris Saint-Germain ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan Kylian Mbappe’ye Suudi Arabistan’dan Al-Hilal talip oldu. Sunulan transfer teklifi dudak uçuklattı. Detaylar...

Al-Hilal'den Kylian Mbappe’ye Dev Transfer Teklifi Şaşırttı!

AJANSSPOR HABER

Son dönemde Paris Saint-Germain ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan Mbappe, Fransız ekip tarafından gözden çıkarıldı. Fransız temsilcisi yıldız oyuncuyu satış listesine koydu. İsmi Real Madrid ile sık sık anılan Kylian Mbappe’ye ise Suudi Arabistan’dan çılgın teklif geldi. Detaylar...

Yeni hedef Kylian Mbappe

İtalyan basınında ortaya çıkan habere göre bu sezonun transferde flaş ülkesi Suudi Arabistan, bu sefer gözünü Fransız yıldız Mbappe’ye dikti. Dünya futbolunun yıldız isimlerinin bu sezonki popüler durağı Suudi Arabistan olmaya devam ediyor. Cristiano Ronaldo’nun transferi ile başlayan süreç bu yaz; N’golo Kante, Karim Benzema, Roberto Firmino ve daha bir çok yıldız ismin Suudi Arabistan’ın yolunu tutmasıyla devam etti. Suudi Arabistan’ın Al Hilal ekibinin son hedef ise Kylian Mbappe oldu.

Kylian Mbappe’ye dev teklif

Paris Saint Germain tarafından iyice gözden çıkarılan ve satış listesine konan 24 yaşındaki Fransız yıldıza, yıllık 200 milyon euro ve 2 yıllık sözleşme teklif edildi. Ayrıca kulübü Paris Saint-Germain’e de 200 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek Al Hilal, 1 yılın ardından yalnızca Real Madrid için geçerli olacak bir çıkış maddesini de sözleşme içinde Kylian Mbappe’ye sunacak.

İlgini Çekebilir
Mbappe adım adım Arda Güler'e! Kadro dışı kaldı
Habere Git

PSG, Mbappe’yi gözden çıkardı

Paris Saint-Germain ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan Mbappe, Fransız ekibi tarafından gözden çıkarıldı. Kylian Mbappe’nin 2024 yazı için Real Madrid ile anlaştığını düşünen PSG, oyuncunun bedelsiz olarak ayrılmaması için bu yaz oyuncunun satışını gerçekleştirmek istiyor.

600 milyon ayrıldı

Fransız basınının haberine göre, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal PSG’nin kadro dışı bıraktığı Kylian Mbappe için yılda 200 milyon Euro’dan 2 senelik sözleşme ve kulübü PSG’ye de 200 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor.

Kylian Mbappe’nin istatikleri 

Paris Saint-Germain’de 6 sezonda toplamda 260 maça çıkan Mbappe, toplamda 212 gol atmayı başardı. Bu süreçte kulübüyle 5 sezonda lig şampiyonluğuna ulaşan yıldız forvet, 2020-2021 sezonunda şampiyonluğu Lille’e kaptırmıştı. Mbappe’nin Fransa Millî Takımıyla da 1 Dünya Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

İlgini Çekebilir
PSG’den Mbappe’ye rest! "Kimse kulüpten büyük değil"
Habere Git

Joge Jesus ile çalışacak

Mbappe teklifi kabul etmesi durumunda geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan ve ardından Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus ile beraber çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler