Suudi Arabistan ekibinden Vinicius Junior açıklaması!

14.09.2024 - 00:38 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 00:45

Yaz transfer dönemi boyunca ismi Suudi Arabistan kulüpleriyle anılan Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior. için Suudi temsilcisinden resmi açıklama geldi.

Suudi Arabistan ekibinden Vinicius Junior açıklaması!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Ahli'nin başkanı Halid Al-Issa, Real Madrid forması giyen Vinicius Junior için yapılan transfer girişimini resmen açıkladı.

Vinicius Junior iddiası

Suudi Arabistan takımı Al Ahli'nin, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu kaydedilmişti. Öyle ki Suudi temsilcisinin yaklaşık 1 milyar Euro'yu bu transfer için gözden çıkardığı iddia edilmişti.

"Vinicius'u transfer etme isteği vardı"

Koora Rotana'ya konuşan Al Ahli başkanı Al-Issa, kulübün Vinicius Junior'a olan ilgisinin doğruladı. Al-Issa, "Real Madrid'den çok güçlü bir kanat oyuncusu olan Vinicius'u transfer etme isteği vardı ancak görüşmeler sırasında beklenmedik bir şey oldu; Suudi oyuncular öğrenim programı kapsamında profesyonelliğe gidecek ve forvet Firas Al-Braikan'ın da takımdan ayrılması planlanıyordu." dedi.

Real Madrid performansı

Real Madrid kariyeri boyunca 269 maçta forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu, 84 kez ağları havalandırırken 78 de gol pası vermeyi başardı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

İspanyol deviyle sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Vinicius Junior'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 180 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler