Suudi Arabistan Pro Lig, All-Star Olma Yolunda: Benzema, Messi ve Dahası

İsa Kethüda
06.06.2023 - 00:45 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 00:53

Son olarak Fransız yıldız Karim Benzema’nın katıldığı Suudi Arabistan Pro Ligi, All-Star olmaya adım adım yaklaşıyor. İşte haber ile ilgili detaylar...

Suudi Arabistan Pro Lig, All-Star Olma Yolunda: Benzema, Messi ve Dahası

AJANSSPOR-HABER

Dikkat çeken Cristiano Ronaldo transferinin ardından Karim Benzema’yı da transfer eden Suudi Arabistan Pro Ligi, yeni transfer iddiaları ile gündemde. 

Önce Ronaldo sonra Benzema 

Verdiği bir röportaj sonrası Manchester United ile sözleşmesi feshedilen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo geçtiğimiz aylarda yeni takımını açıkladı. 38 yaşındaki forvet, Suudi ekip Al-Nassr ile 2025 yılına kadar sürecek bir anlaşma imzaladı. Ronaldo transferi ile gündem olan Suudi Arabistan Pro Lig bu transferin ardından Karim Benzema ile gündem oldu. Real Madrid ile yolları ayıran 35 yaşındaki forvet Al-Ittihad ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Ronaldo, Benzema derken şimdi de Messi mi?

2 yıldır PSG forması giyen Lionel Messi, Fransız ekibinden ayrıldı. Messi’nin takımı ile yollarını ayıramasının ardından ise transfer dedikoduları başladı. Diğer futbol liglerinin yanı sıra Pro Lig ekiplerinden Al-Hilal’in de ünlü futbolcu ile ilgilendiği ve hatta 1,2 milyar Euro'luk dev bir teklif yaptığı iddia edildi. Transfer iddiaları hakkında resmi bir açıklama gelmezken 35 yaşındaki forvetin yeni takımının kısa sürede belli olması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç: Aday varsa seçime gitmeye hazırım
Habere Git

Hırvat yıldız Ronaldo ile buluşmaya hazırlanıyor

Transfer dedikoduları ile gündeme gelen bir diğer isim ise Hırvat futbolcu Luka Modric oldu. 2012’den bu yana Real Madrid forması terleten 37 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerinin son dönemini de Real Madrid’de geçirmek istediği ama ekipten bir adım gelmediği iddia edildi. Eyüpspor’un da açıkça ilgilendiği Modric’in Ronaldo’nun ekibi Al-Nassr ile ilk görüşmeyi gerçekleştiği aktarıldı. 

Kante, Ronaldo’ya mı rakip olacak Benzema’ya mı?

Chelsea ile geçtiğimiz günlerde sözleşmesi biten 32 yaşındaki orta saha oyuncusu N’Golo Kante de adı Suudi Arabistan ile anılan futbolcular arasında. İddialara göre Suudi ekiplerden Ronaldo’nun takımı Al-Nassr da Benzema’nın Al-Ittihad’ı da Fransız futbolcu ile ilgileniyor. Sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın da adı Suudi ekiplerle anılan Kante ile ilgilendiği iddia edildi. 

Ramos, Firmino ve dahası 

Sezon sonunda PSG’den ayrılacağı açıklanan Sergio Ramos’un da rotası körfeze dönmüş durumda. 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun da Suudi Arabistan Ligi’nden taliplerinin olduğu söyleniyor. Ramos’un yanı sıra Tottenham Hotspur kalecisi Hugo Lloris, Barcelona’dan Jordi Alba, Sergio Busquets, Juventus’tan Angel Di Maria ve Liverpool’dan Roberto Firmino da adı Suudi Arabistan ile anılan futbolcular arasında.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, Kuntz'un kaderini çizdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler