Suudiler Galatasaray'ın yıldızını istiyor! Resmi görüşme...

Ali Bozkurt
27.05.2024 - 14:20 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 14:25

Suudi Arabistan ekibi Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için İstanbul'a görüşmeye geleceği iddia edildi. Detaylar...

Suudiler Galatasaray'ın yıldızını istiyor! Resmi görüşme...

AJANSSPOR HABER

Bu sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da milli oyuncu Kerem Aktörkoğlu'nu kadrosuna katmak isteyen bir Suudi Arabistan ekibinin transfer etmek istediği iddia edildi. Detaylar...

Dev maaş gündemde

Fanatik'te yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu, yaz döneminde Suudi Arabistan'a gidebilir. Galatasaray'ın yıldızına bir Arap kulübünün yıllık 7.5 milyon Euro net maaş teklifinde bulunduğu ve Kerem'in de yüksek rakam sonrası kafasının karıştığı öğrenildi.

Dev bonservis önerilecek

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Söz konusu Arap takımının Galatasaray'a da 10 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli teklif etmeye hazırlandığı konuşuluyor. Birkaç hafta içinde Cim Bom'a resmi teklif gelmesi ihtimali hayli yüksek.

''Galatasaray'a biraz kırıldım''

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, "Galatasaray benim için çok anlamlı, çok değerli. Bazen insan sevdiğine kırılır. Ben sevdiğime bu sezon biraz fazla kırıldım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler