Suudi Arabistan'dan Al-Hillal, Messi'ye Dev Teklif Yapacak! Ronaldo Geride Kalacak

Akın Ungan
10.01.2023 - 15:06 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 15:45

Suudi Arabistan Ligi'nde Messi-Ronaldo rekabeti yaşanabilir. Al-Hilal Lionel Messi'ye dev teklif yapacak. Messi'nin maaşı, Cristiano Ronaldo'yu geçecek.

Suudi Arabistan'dan Al-Hillal, Messi'ye Dev Teklif Yapacak! Ronaldo Geride Kalacak

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manchester United ile yollarını ayırarak, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na kulüpsüz olarak katılan Cristiano Ronaldo, dev şampiyonanın ardından Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr ile anlaşma sağladı. Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi birçok kişiyi şaşırtırken, Portekizli yıldız futbol tarihinin en büyük sözleşmesine imza attı.

Messi de Ronaldo'nun peşinden Arabistan'a gidebilir

CNN'in haberine göre Lionel Messi de Cristiano Ronaldo'nun ardından Suudi Arabistan'ın yolunu tutacak olan yıldızlar arasında yer alıyor. Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nı kazanan Messi, Al-Hilal'in gündeminde bulunuyor.

Messi'ye dev sözleşme

Al-Hilal, Lionel Messi'ye yıllık 350 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo Süper Lig'de dengeleri değiştirdi! Fenerbahçe, Beşiktaş...
Habere Git

Ronaldo'yu geçecek

Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ın kendisine teklif ettiği 2,5 yıllık sözleşmeye imza atarak, toplamda 500 milyon Euro'luk kazanca sahip olmuştu. Bu durum, Portekizli yıldızı futbol tarihinin en büyük sözleşmesini imzalayan oyuncu yaptı. Lionel Messi, Al-Hilal'den gelecek olan yıllık 350 milyon Euro'luk teklifi kabul ederse, Ronaldo'nun bu rekorunu geçecek.

Barcelona'nın da gündeminde

Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi, Barcelona'nın da listesine yer alıyor. Sayısız başarılar elde ettiği Katalan kulübe dönmesi de gündemde olan Lionel Messi'nin PSG'deki kontrat görüşmeleri de merak ediliyor.

Dünya Kupası finali Mbappe ile arasını bozdu

Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin son Dünya Kupası finalinde Messi ve takım arkadaşları tarafından gördüğü baskı ikili arasındaki ilişkileri zedeledi. Messi'nin PSG'de kariyerine devam etmesinin Mbappe cephesini rahatsız edeceği savunuluyor.

İlgini Çekebilir
PSG Messi'yi alkışladı Mbappe kaçtı!
Habere Git

Messi'nin kontratı sezon sonu bitiyor

24 Haziran 1987 doğumlu Lionel Messi, Barcelona altyapısında futbola başlarken, Katalan ekiple sayısız başarıya imza attı. 2021 yazında Paris Saint Germain'e transfer olan Arjantinli yıldız, bu yıl Ligue 1 devi ile olan kontratının sonuna geldi.

Messi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Paris Saint Germain forması ile 19 resmi müsabakada görev alan Lionel Messi, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 35 yaşındaki yıldız, 14 defa ise takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler